Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:05

Νέα από τον 6ο όμιλο

AEK

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει, πως η ΑΕΚ εξετάζει τη περίπτωση του Σηφάκη ενόψει της νέας σεζόν. Ο διεθνής πορτιέρο μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο. Σήμερα η πρώτη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Κ18. Το ματς είχε διάρκειας μιας ώρας και έπαιξαν όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηλυσιακό. Για τους «μεγάλους» σκόραραν οι Παυλής, Παληαρούτας και Τσούπρος, ενώ το ματς έγινε στο καινούργιο γήπεδο στα Σπάτα.Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της πρώτης ομάδας και έβαλε πολλές φορές τις φωνές.

ΠΑΟ Κρουσώνα

Εκδρομή στο ΟΑΚΑ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ διοργανώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κρουσώνα. Η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει: 

«Ο ΠΑΟ Κρουσώνα διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και καλεί τον φίλαθλο κόσμο του σωματείου να συμμετέχει και να δώσει το παρών στην ιστορική παρουσία της ομάδας στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Η επιβίβαση θα γίνει το Σάββατο σε πούλμαν στον Κρουσώνα και αναχώρηση από την πλατεία του χωριού στις 19:00, με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου. Από εκεί θα γίνει η αναχώρηση ακτοπλοϊκώς για το λιμάνι του Πειραιά. Την Κυριακή το πρωί από το λιμάνι θα γίνει επιβίβαση σε πούλμαν με προορισμό το κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει βόλτα και ξενάγηση στην Ακρόπολη. Το μεσημέρι οι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν με πούλμαν για το ΟΑΚΑ, όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσώνα. Αμέσως μετά θα επιστρέψουν στο λιμάνι του Πειραιά για την επιστροφή στο Ηράκλειο και στον Κρουσώνα.
Το κόστος της εκδρομής είναι 75 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984-198861 (Μηνάς Σακούτης)».

Τριγλία Ραφήνας

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Τριγλίας Ραφήνας μίλησε ο Μιχάλης Στρόμπουλος μετά την ισοπαλία που πήραν οι "κιτρινόμαυροι" απέναντι στον Μανδραϊκό.  Ο 31χρονος μέσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, αλλά και στους φετινούς στόχους της ομάδας, σημειώνοντας ότι το μόνο που φοβάται είναι ο κακός εαυτός τους. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Καλησπέρα Μιχάλη. Θα μας πεις δυο λόγια για το σημερινό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό ;
Καλησπέρα. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε ένα δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Από μια άτυχη στιγμή προηγήθηκε ο αντίπαλος. Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να πιέσουμε, να κυριαρχήσουμε και στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά τους είχαμε κλείσει τελείως. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, εάν ισοφαρίζαμε γρηγορότερα.
Πολλοί οπαδοί της Τριγλίας φοβούνται για την πορεία της ομάδας. Ότι τελικά δεν θα καταφέρει τον στόχο της που είναι η παραμονή.
Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα βαθμολογική θέση της ομάδας, αλλά ειδικά οι εμφανίσεις της, πρέπει να μας γεμίζουν με μεγάλη αισιοδοξία. Η Τριγλία Ραφήνας έχει ένα δυνατό και δεμένο σύνολο και το έχει αποδείξει. Το μοναδικό προσωπικά που φοβάμαι είναι ο κακός μας εαυτός και όχι οι αντίπαλοι μας.
Μιχάλη την άλλη Κυριακή παίζουμε με αντίπαλο την συντοπίτισσα Θύελλα. Την ομάδα που μας απέκλεισε και από το κύπελλο. Πως τον βλέπεις τον αγώνα ;
Αυτή την εβδομάδα θα κάτσουμε να σκεφθούμε το παιχνίδι. Για όλους μας δεν είναι πάρα ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους. Άλλο το κύπελλο άλλο το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα θα βγούμε νικητές. Όπως είπα και προηγουμένως δεν φοβάμαι τον αντίπαλο, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι αγώνες του 6ου ομίλου Νέα από ΑΕΚ, Πρόο, Σίτυ »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares