Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 00:28

Για τη νίκη ΑΣ Ίου και ΑΜΣ Φιλωτίου

Σε αγώνα που θα γίνει αύριο (28/11) στην Ίο, ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα αναζητήσει την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΑΣ Ίου των πολλών προβλημάτων.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΟι δύο ομάδες τα βρήκαν με τον ΑΣ Ίου να επιδεικνύει της καλές του προθέσεις και να συναινεί ώστε το ματς να γίνει αύριο στις 15:15, προκειμένου η ομάδα της Νάξου να βγει από τα έξοδα διαμονής στην Ίο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΑΣ Ίου, αν και έχει αρκετά διοικητικά προβλήματα θα επιδιώξει την 2η νίκη στην έδρα του μετά από αυτή με τη Λάβα (3-2). Οι Νιώτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα και βασιζόμενοι πάνω στο ταλέντο επιδιώκουν να φτιάξουν μία ομάδα που θα στέκεται επάξια στο μέλλον.

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που έχει μόλις 6 βαθμούς σε 6 αγώνες, βλέπει το παιχνίδι ως μία καλή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Στην ομάδα του Στέφανου Μεϊμάρογλου υπάρχουν αρκετές αλλαγές όσον αφορά τον έμψυχο δυναμικό, καθώς ο έμπειρος προπονητής θα έχει για πρώτη φορά φέτος στη διάθεση του τον Πέτρο NAXOS KATSONIS1Ανωμερίτη, ενώ δίνει ευκαιρίες σε μικρότερους και πιο «ορεξάτους» παίκτες, έχοντας ως στόχο την καθιέρωση τους. Ο ίδιος τόνισε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου μέχρι τώρα. Σε πέντε επίσημα ματς που είμαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδος, έχω διακρίνει ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπαθούν όλα τα παιδιά για το καλύτερο. Δουλεύουμε σκληρά, και μέρα με την μέρα, βελτιώνεται η εικόνα της ομάδος. Και δεν μιλώ μόνον για την αγωνιστική μας εικόνα, αλλά και για το επίπεδο συμπεριφοράς μας σε όλους τούς τομείς, καθώς η ομάδα έχει πλέον υγεία, παρών και μέλλον. Η σκληρή δουλειά και τα νεαρά παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα, με κάνουν να είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο αγώνας μας στην Ίο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, είναι σημαντικός όπως όλοι βέβαια, και με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Σε όλα τα ματς, μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά και η καθιέρωση νεαρών παικτών που ο χρόνος συμμετοχής που παίρνουν είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα κατ' επέκτασην. Είναι μία επένδυση, πολύ σημαντική, που θα την βρει μπροστά του άμεσα ο σύλλογος».

Διαιτητές θα είναι οι: Ρούσσος Γ., Κουζούμης, Φαν Άακεν

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares