Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 21:35

Νάξος: 2ο Ανοικτό τουρνουά ξύλινο ποδοσφαιράκι

Το NAXOSFUNPARK, μετά την πρώτη επιτυχημένη διεξαγωγή του, διοργανώνει για 2η φορά το "Ανοικτό τουρνουά ξύλινο ποδοσφαιράκι".

Οι φίλοι του διαχρονικού παιχνιδιού καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Στους νικητές θα απονεμηθούν, χρηματικά έπαθλα, δώρα και αναμνηστικά.

Οι κανονισμοί στο κάτω μέρος της ανάρτησης

Podosferaki Poster 2013

PAPADOPOULOS2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ)
NAXOSFUNPARK
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
I. ΑΡΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
1. 1. ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΕΡΜΑ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΙΨΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΝΩ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΕΡΜΑ.
1.2 . ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
II. ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
2.1. ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
III. ΓΚΟΛ
3.1. ΓΚΟΛ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΑΙΟ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΙΓΟΥΡΑ-ΠΑΙΚΤΗ(ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Η’ ΠΕΝΤΑΔΑ), ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.
3.2.ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΚΟΛ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.
IV. ΦΑΟΥΛ
4.1. ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ, ‘’ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ΄’ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 360 ΜΟΙΡΕΣ, ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ‘’SNAKE’’ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ.
4.2. ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΣΚΟΡΠΙΕΣ ,ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
4.3. ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΣΚΕMΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣEI ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
V. Η ΤΙΜΩΡΙΑ
5.1. ΑΝ Η ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕKΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΔΑ Η’ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
VI. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΠΑΛΑΣ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ
6.1.ΒΕΡΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ=
-ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,
6.2.ΒΕΡΓΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (ΚΕΝΤΡΟ) = ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,
6.3.ΒΕΡΓΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (ΕΠΙΘΕΣΗ)= ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
6.4.Η ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΗ, Η ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥΤ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΥ.
VII. ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ
7.1.ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ , Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, Η’ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.
7.2.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ. ΧΡΟΝΟΣ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.
VIII. ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
8.1. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, Η’ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ.
IX. ΖΩΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
9.1.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ. ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ - ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ‘’ΚΟΛΛΗΣΕΙ’’ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΔΕΣ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
10. ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥΤ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΓΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ. ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΖΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ(9.1).

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
2Ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ -NAXOS FUN PARK
ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
1) ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 15 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ=2€
2) ΟΜΑΔΙΚΟ (ΔΥΑΔΕΣ) ΜΕΧΡΙ 15 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ=2€
3) ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ –ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ=3€
4) ΟΜΑΔΙΚΟ(ΔΥΑΔΕΣ) ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ –ΕΝΗΛ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ=3€

Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ- ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ(8) ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ(5) ΓΚΟΛ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΤΩ(8) ΜΑΤΣ.
Η ΝΙΚΗ ΑΠΟΦΕΡΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ, Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1 ΒΑΘΜΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΟ (0 ΒΑΘΜΟΥΣ).
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΜΕΣΑ – ΕΞΩ). ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΙ (6) ΑΓΩΝΕΣ(3 ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΙ 3 ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΩΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE.3
ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΟΚΤΩ(8) ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ, ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΜΕΣΑ – ΕΞΩ) ΝΟΚ ΑΟΥΤ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ (LIVE) Η ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
Παίκτης η Ομάδα η οποία δεν προσέρχεται να αγωνιστεί ύστερα από 3 ειδοποιήσεις της διοργανώτριας αρχής μηδενίζεται από το συγκεκριμένο ματς και η αντίπαλη ομάδα κερδίζει τους 3 βαθμούς της νίκης. Παίκτης η ομάδα που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί σε 2 συνεχείς αγώνες στην ίδια προκριματική φάση αποβάλλεται ολοκληρωτικά από τη διοργάνωση και τους βαθμούς της Νίκης καρπώνονται οι αντίπαλες ομάδες .
Οι κληρώσεις των παιχνιδιών θα γίνονται ανοιχτές για το κοινό σε ώρες που θα έχουν ανακοινωθεί στο διαδίκτυο 24 ώρες πριν. Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες ή εκπρόσωποί τους.
Η Οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά υποχρεούται μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας να ανακοινώνει τα αποτελέσματα των αγώνων στον πίνακα ανακοινώσεων του Naxos Fun Park και στο διαδίκτυο
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:00. Η κλήρωση της 1ης Φάσης όλων των κατηγοριών ορίζεται η Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 και την ίδια μέρα ανακοινώνονται λεπτομερώς τα έπαθλα των νικητών. Πρώτη αγωνιστική ημέρα ορίζεται η Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
Η Οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά αποτελείται από τα μέλη: 1) Χατζόπουλος Κωνσταντίνος 2) Καρποντίνης Γεώργιος 3) Βασιλάκης Κωνσταντίνος 4) Παπαδόπουλος Γιάννης . Πρόεδρος ορίζεται ο Χατζόπουλος Κωνσταντίνος και οι 3 υπόλοιποι θεωρούνται μέλη της επιτροπής. Σε περίπτωση ισοψηφίας μεταξύ της επιτροπής η ψήφος του Προέδρου μετράται διπλή και καθορίζει το αποτέλεσμα. Οι ενστάσεις θα γίνονται δεκτές μόνο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο αγώνας διακόπτεται μόνο από απόφαση της επιτροπής. Η επιτροπή υποχρεούται να αξιολογεί την ένσταση και να αποφασίζει το αργότερο 24 ώρες μετά την παραλαβή της.
ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares