Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 22:42

Εύκολα 5-1 οι παίδες του ΑΟΠ τον Νηρέα

Σήμερα διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς ο εξ αναβολής αγώνας της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Νηρέα.

Ένα τοπικό ντέρμπυ που η ανωτερότητα των γηπεδούχων έδωσε διαστάσεις στο σκορ και ταυτόχρονα την 5η τους νίκη στο πρωτάθλημα με 5-1. Μια νίκη που τους κάνει να ελπίζουν για την πρώτη προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στο finalfour.

Το σκορ άνοιξε ο Κοσμάς Σαρρής στο 20ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0. Ο Νηρέας αντέδρασε και με τον Άγγελο Τσούκε μείωσε στο 31’ σε 2-1 δίνοντας ελπίδες στους Ναουσαίους.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο οι Παροικιώτες είχαν κέφια και με δύο γκολ στο 43’ και στο 55’ του Κώστα-Παναγιώτη Σαρρή έδωσαν διαφορά ασφαλείας φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κοσμάς Κονταράτος στο 57ο λεπτό.

Α.Ο. Παρου: (Φραντζής Μ.), Λουκης Σ., Καραφυλακης Α.-Ε., Σκιαδας Σ., Φραντζης Χ., Γκιοκα Γ., Καζο Λ., Κονταρατος Κ., Σαρρης Κ., Σαρρης Κ.-Π., Νταουκλαρι Κ., Σαρρης Α.

Αναπληρωματικοί: Τσαντανης Γ., Κουκος Ι., Νικολοπουλος Γ., Δανιηλιδης Ι., Πατελης Δ., Παλαιολογος Θ., Σκιαδας Δ.

Νηρεας: (Παπαδάκης Μ.), Μinastire Α., Vrapi A., Kαραχαλιος Δ., Κονταρατος Α., Τσουκε Α., Σκανδαλης Γ., Μπαλιος Β., Ρουσσος Ι. ΜarkouR., Αλιπραντης Ελ.,

Αναπληρωματικοί: Resulaj R., Κορτιανος Α., Καρποδινης Ι., Ρουσσος Γ., Σιμοπουλος Ν. Γκετσι Β.

 

Διαιτητής ο κ. Γιάννης Κουζούμης

paides-aop-nireas-18-12-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares