Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 19:10

Νίκη και… αλληλεγγύη από την Θύελλα

Κλειδώνουν παιχνίδι με παιχνίδι οι δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Η Θύελλα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση των Ιωτών και να κερδίσει με σκορ 4-1 μέσα στη Νίο.

Η ομάδα της Ίου για άλλο ένα ματς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα και να κλείσει το 2013 με μηδέν βαθμούς (ξεκίνησε με -4).

ios-8yella-22-12-2013-0

Ο οικονομικός Γολγοθάς των παικτών (και όχι μόνο) της Ίου

Να σημειωθεί ότι και μέχρι και την τελευταία στιγμή η ομάδα της Ίου ήτανε να μην κατέβει στο γήπεδο να αγωνιστεί καθώς για άλλη μια φορά φέτος δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί η διαιτησία, καθώς κανείς πια δεν ασχολείται με το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα και η αθλητές προσπαθούν από μόνοι τους να περισώσουν ότι μπορούν και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων μια και χάρη των φιλότιμων προσπαθειών τους σε όλα τα ζητήματα και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, έχουν καταφέρει να κρατούν την ομάδα στο πρωτάθλημα αναλαμβάνοντας το κόστος που επιφέρει αυτό…

Έτσι και αυτή τη φορά παραμονή του αγώνα αποφάσισαν να κληρώσουν ένα ταμπλετ και λίγο πριν το παιχνίδι μαζεύτηκαν τελικά τα χρήματα και έτσι έγινε ο αγώνας.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό βοήθησαν και κάποιοι αθλητές της Θύελλας που αγόρασαν αρκετούς λαχνούς.

Η ομάδα της Ίου αυτή τη στιγμή έχει περιέλθει στην χειρότερη κατάσταση από την ίδρυση της και αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος πιθανόν θα υπάρξει και οριστική διάλυση της. Το μόνο αισιόδοξο που μπορούμε να δούμε αυτή την στιγμή στο όλο θέμα είναι η υπόσχεση από την μεριά του Δήμου ότι  με την αλλαγή του χρόνου θα δοθούν κάποια χρήματα αλλά και πάλι γενικά και αόριστα.

ios-8yella-22-12-2013-1

Η Θύελλα ήταν η νικήτρια…

Με αυτά και αυτά ξεκίνησε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, με την Θύελλα να επιβεβαιώνει το τίτλο του φαβορί και μετά από 24 λεπτά από το εναρκτήριο λάκτισμα ο Γιουρδέλης έκανε το 0-1 για τους Σαντορινιούς που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το 0-2 σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό της επανάληψης με τον Νίκο Δαμιγο. Ο ΑΣ Ίου πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 80’ σε 1-2 με τον Νίκο Μπατσαλη όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις δύο λεπτά αφού στο 82’ ο Ζώτος έκανε το 1-3 και στις καθυστερήσεις ο Caushllari το τελικό 1-4.

Α.Σ. Ίου: (Σταυρακης Ν.), Μπουρνελης Σ., Μερσινης Γ., Χαρος Ι., Μπουζαλακος Ν., Καρρας Φ., Αυγουστατος Μ., Μπατσαλης Ν., Αθανασιου Ε., Μονογιος Ν., Κωστοπουλος Ν., Μετος Α., Κωνστας Χ., Καλαθας Κ., Γιαννοπουλος Φ.

Α.Σ. Θυελλα: (καντζελης Α.), Λειβαδαρος Ε., Καραμολεγκος Ι., Ζαφειροπουλος Μ., Μπαλιακας Μ., Ζωτος Ν., Qirjakos K., Aργυρος Η., Caushllari E., Γιουρελης Μ., Δαμιγος Ν., Αγκαραϊ Κ., Δεναξας Σ., Πρεπης Φ., Βλαβιανος Κ., Αναπλιωτης Μ., Δαμιγος Ν., Μακρης Ε., Λιγνος Λ.

Διαιτητής: Μενδρινος Λ., Εποπτες: Σουλτανης Απ., Βαϊλας Ι.

 

Για περισσότερες φωτος κάνε κλίκ εδώ...

 

 

8IRA LYGNOY EKO   THIRA XALARHS
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares