Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 23:16

Σταθερά τρίτος ο Καρτεράδος

Παρά τις πολλές απουσίες Λάβα και Καρτεράδος πρόσφεραν χθες αρκετά καλό θέαμα στο Δ.Γ. Καμαρίου, όπου οι "Κόκκινοι" του Λευτέρη Τζούρου ήταν τελικά αυτοί που επικράτησαν με 0-1, χάρη σε ένα γκολ του Τσενολάρι στο 23’.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα, ο Καρτεράδος μετρώντας σημαντικές απουσίες, ήταν αυτός που στήθηκε έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο και παρά την εδαφική υπεροχή της Λάβας, κατάφερε να σημειώσει την 5η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου συγκατοικεί με την Αναγέννηση στην 3η θέση, έχοντας 15 βαθμούς.

Η τυπικά γηπεδούχος Λάβα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο 85΄και στο 90΄με Δεναξα και Ρενιέρη αντίστοιχα, ενώ ζητούν πέναλτι στο 15΄όταν ανατράπηκε ο Δαρζέντας οριακά στη γραμμή της περιοχής.

Ο Διαιτητής κύριος Σουλτάνης απέβαλε στο 90΄λόγω απρεπούς συμπεριφοράς τον Βάλβη.

Βοηθοί ήταν οι: Μενδρινός και Βάιλας.

Λάβα (Αρβανίτης): Αρβανίτης Γ., Δαρζέντας, Βάλβης Ι., Ρενιέρης, Δεμιρτζής, Γαλανός © (73΄Βάλβης Μ.), Δεναξάς, Διαμαντόπουλος Ρ., Βάλβης Μ., Καφίρης, Δρόσος (55΄Διαμαντόπουλος Ι.).

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Δαμίγος, Φύτρος, Δακουτρός, Δενδρινός, Βαρμάζης, Κλουβάτος (80΄Πρέκας), Νομικός, Βαζαίος (89΄Λεκάι), Πολυζόπουλος, Τσενολάρι (60’ Κουντούρης).

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares