Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 20:35

Από την Τήνο ... στην Εθνική Νεων και στο Παναθηναϊκό

Ο Μάριος Τζανουλίνος με καταγωγή από το χωριό του Φαλατάδου μέσα στα 8 χρόνια πορείας στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα κλιμάκια της Εθνικής, ξεδιπλώνει σταθερά και ανοδικά το ταλέντο του.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΘΝΙΚΗ

Από τα πρώτα χρόνια της πορείας του και από την επιλογή του από την γνωστή ακαδημία, έδειξε τα πρώτα και σταθερά βήματα του. Η συνεχόμενη δουλειά, η προσωπικότητα και οι συνθήκες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού αρχίζουν και δείχνουν τα αποτελέσματα τους.

Η πρώτη επιβράβευση έρχεται με την κλήση του στην μικτή Αθηνών που είχε ως άμεση συνέπεια και το πρώτο κάλεσμα του στο κλιμάκιο της Εθνικής Ελλάδος Παίδων. Οι συμμετοχές του και η καλή πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro είχαν ως άμεσο αποτέλεσμα το κάλεσμα του στην Εθνική Νέων, με τη συμμετοχή του στο πρόσφατο Διεθνές Τουρνουά στη Ρωσία.

Στα πέντε παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η παρουσία του ήταν άκρως επιτυχημένη με αποτέλεσμα οι διοργανωτές σε δυο αγώνες( Ιαπωνία-Ελλάδα και Ιράν-Ελλάδα) να το ανακηρύξουν τον πολυτιμότερο παίχτη (MVP).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι γερές βάσεις που οικοδομήθηκαν μέσα από την ακαδημία του Παναθηναϊκού παίζουν το καθοριστικό και κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη του. Η πολύπλευρη καθοδήγηση του σε καθοριστικούς τομείς όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα ψυχολογικής υποστήριξης έχουν βάλει τα θεμέλια για ενα ελπιδοφόρο μέλλον.

Οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League με την ομάδα Νέων (Κ20) μας δίνουν την εικόνα ενός νέου ποδοσφαιριστή με δυναμική. Η συνεχόμενη σκληρή δουλειά καθώς και η ισορροπημένη εξωγηπεδική ζωή του θα καθορίσουν το επίπεδο και τη πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ευχόμαστε στο Μάριο να είναι πρώτα απ’όλα υγιής, να κρατάει χαμηλούς τόνους όπως στη μέχρι σήμερα πορεία του, να εκπληρώσει τους στόχους του και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Υπέγραψε ο Παπαδάκης ΠΑΣ Νάξου - Λαβα [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares