Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 21:20

«Παίζει» τα μπαράζ στη Μύκονο ο Α.Ο. Σύρου

Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ανω Μερά - Τι λένε Πύργος και Τζιόβας για το ματς. Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ανω Μερά - Τι λένε Πύργος και Τζιόβας για το ματς.

Αλλαγή στην ημερομηνία του αγώνα λόγω... καλού καιρού! Τις περισσότερες φορές ένας αγώνας αλλάζει ημέρα διεξαγωγής λόγω κακοκαιρίας. Στην περίπτωση της αναμέτρησης του Α.Ο. Σύρου με την Άνω Μερά στη Μύκονο όμως αυτό θα γίνει για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.

Η ομάδα της Σύρου επειδή θέλει να ταξιδέψει αυθημερόν στη Μύκονο ζήτησε το κρίσιμο παιχνίδι να γίνει Πέμπτη (4 μ.μ.) αντί για Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο, κάτι που δέχτηκε η Άνω Μερά. Έτσι η αποστολή του ΑΟΣ θα ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Μύκονο και θα επιστρέψει αμέσως μετά το παιχνίδι με το σκάφος “Πέρλα” αφού η πρόγνωση του καιρού αναφέρει ότι οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιάννης Ζαχαρίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κόκκαλη και τους Χαβδούλα, Μαραγκό για επαγγελματικούς λόγους. Αντιθέτως κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται το τελευταίο απόκτημα του ΑΟΣ Γιώργος Παπαδάκης. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Πύργος, τόνισε στο syrosnewsγια την αυριανή αναμέτρηση: “Στόχος μας είναι μόνο η νίκη για να εξασφαλίσουμε από την προτελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή μας στα μπαράζ. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Από την πλευρά της Άνω Μεράς τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντιαϊέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο προπονητής της Νίκος Τζιόβας σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα του είναι αδιάφορη, ήταν κατηγορηματικός: “Εμείς θα παίξουμε όπως με όλους τους αντιπάλους. Δεν έχουμε χαριστεί σε κανέναν και το ίδιο θα κάνουμε και την Πέμπτη απέναντι στον ΑΟΣ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς να μας επηρεάζει η βαθμολογική μας θέση”.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares