Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 15:01

Pre Game Νηρεα - ΑΟ Σερίφου

Το δικό της Γολγοθά θα ακολουθήσει για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα της Σερίφου αφού και σε αυτή την αγωνιστική που θα αντιμετωπίσει στην Πάρο τον Νηρέα, θα πρέπει να ταξιδέψει μέσω Πειραιά και να επιστρέψει στην Σέριφο μετά από δύο μέρες!

Όλα αυτά για ένα «αδιάφορο» ματς ενός ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Αν σκεφτούμε το κόστος εν καιρώ κρίσης για τον Α.Ο.Σ. τότε πραγματικά σε πιάνει κρύος ιδρώτας!

Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες και αντιμετώπιση από την Ένωση σε μερικές ομάδες όπως  είναι ο ΑΟΣ αλλά και ο Πανσιφναϊκός.

alt

Σίγουρα στη Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού, θα πρέπει τόσο από τις ομάδες όσο και από την Ένωση, να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε να μπορούν να επιβιώσουν οικονομικά αυτοί οι δύο σύλλογοι.

Το ματς λοιπόν θα ξεκινήσει για τους Σερφιώτες από την Κυριακή το μεσημέρι φτάνοντας στον Πειραιά το βράδυ, διανυκτέρευση στο «Porto Leone» και το πρωί της Δευτέρας αναχώρηση για Πάρο όπου την ίδια μέρα στις 14:30 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νάουσας, τον Νηρέα. Διανυκτέρευση και επιστροφή την Τρίτη το μεσημέρι στην Σέριφο…

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Σερίφου πρότεινε στον Νηρέα να αγωνιστούν στην Σίφνο ή στην Μήλο για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία, SERIFOS XORHGOI 2013πρόταση που απορρίφθηκε αφού θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στις δύο ομάδες, παρά θα έλυνε. 

Όπως είναι φυσικό, ο κ. Μιχάλης Παλαιός θα στερηθεί πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς, κατεβάζοντας 11άδα ανάγκης, όπως μας τόνισε.

Ο Νηρέας από την πλευρά του, με το ηθικό της ομάδας να είναι στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό στη Μήλο, θα στερηθεί για άλλο ένα ματς τον Σουλίδη, που ακόμα ταλαιπωρείται με τους προσαγωγούς, τον Χατζία, τον Κορτιάνο που είναι τιμωρημένος αλλά και τον βασικό του τερματοφύλακα Μιχάλη Παπαδάκη όπου για άλλο ένα ματς δεν θα είναι στην αποστολή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre Game: Ένωση - Παμμηλιακός Δεν πήγε στη Θήρα η Ίος »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares