Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 22:03

0-1 με «χειρουργείο» Γιαννόπουλου [vid]

Ο Πανναξιακός έκανε το χρέος του όταν προηγήθηκε 1-0 του Ερμή Ζωνιανών στο 76΄ με γκολ του Ρόβα… αλλά λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο» που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο διαιτητής Γιαννόπουλος, ο οποίος αφού ακύρωσε ως χέρι το καθαρό γκολ του Πανναξιακού, τρία λεπτά αργότερα (79΄) δεν δίνει φάουλ σε σπρώξιμο του Πλούση στον Τσαρτσαρά, με τους Κρητικούς να βγαίνουν στην αντεπίθεση και να πετυχαίνουν με τον Γκουτζέλη το τελικό 0-1.

NAXOS MAYROSΠεραστικά

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι συμπαίκτες του Γιώργου Καρούση θέλησαν να του τονώσουν το ηθικό αναρτώντας πανό με την φωτογραφία του και την λεζάντα "ΠΕΡΑΣΙΚΑ ΚΑΡΟΥ". Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καρούσης που αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στο Πανναξιακό και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Ο παίκτης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Άλλη άποψη

Παρά το αφόρητο κρύο αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου να παρακολουθήσει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού, που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στη Γ΄Εθνική, κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι δύο ομάδες αν και φανερά αγχωμένες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους, που ήταν έξυπνα στημένοι να ψάχνουν την ευκαιρία για να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

Κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, με τα τελευταία λεπτά να γίνονται όλο και πιο έντονα, καθώς ήταν εμφανές ότι όποια ομάδα θα σκόραρε πρώτη θα ήταν αυτοί που θα κέρδιζε και το ματς. Όμως φαίνεται ότι κάποιος είχε άλλη άποψη για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, αφού όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο υπάρχει ένα θέμα στο ποιος κέρδισε τον αγώνα και που πήγαν οι τρεις βαθμοί της «ΝΙΚΗΣ».

 

  • Κοιτάξτε πότε σφυρίζει ο διαιτητής (αφού μπαίνει το γκολ του Πανναξιακού)
  • Στο γκολ του Ερμή, υπάρχει καθαρό σπρώξιμο από πίσω, πράγμα που σημαίνει σίγουρα φάουλ, καθώς οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ αναφέρουν πως μία απλή επαφή με το χέρι είναι φάουλ.

 

Ψηλά το κεφάλι

Όπως ήταν αναμενόμενο η ήττα έφερε την γκρίνια στους φιλάθλους του Πανναξιακού, με τις αντιδράσεις να ποικίλουν, ενώ υπήρξαν και αποδοκιμασίες προς παίκτες, οι οποίες φυσικά κρίνονται αδικαιολόγητες, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι οι τελευταίοι που φταίνε.

Το μαύρο σίγουρα είναι το χρώμα που επικρατεί στις τάξεις του Ναξιακού σωματείου, με αυτούς όμως που είναι κοντά στην ομάδα να διαμηνύουν ότι αν τελικά ο Πανναξιακός θα πέσει αυτό θα γίνει με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο στο πλάι του.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς) Γιουργούσης, Κατσάνης. Τσατσαρτάς, Παπαδόπουλος, Ρόβας (87' Μποδώνιας), Βούλγαρης, Καλογέρης, Παναγιωτίδης, Αριανούτσος (53' Μπανακάκης), Παπασταθόπουλος, Ευρηπιώτης (56' Ντούκα).

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Σουτζής) Βλάχος, Κανδηλάκης, Κοζωρόνης, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Πρινιανάκης, Γκουτσέλης, Αριστεινίδης, Ευαγγέλου (75' Γκούγκας), Κοζανίδης (87' Ρουμπάκης), Πλούσης (85' Ρουσσάκης).  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares