Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 19:13

Πιστεύουμε στο όνειρο

Ενωτική παρέμβαση του συνδέσμου φίλων Πανναξιακού Αθήνας λίγη ώρα μετά τον εφιάλτη της ήττας στο ποδόσφαιρο και μίας ακόμη επιτυχίας των κοριτσιών στο βόλεϊ Ενωτική παρέμβαση του συνδέσμου φίλων Πανναξιακού Αθήνας λίγη ώρα μετά τον εφιάλτη της ήττας στο ποδόσφαιρο και μίας ακόμη επιτυχίας των κοριτσιών στο βόλεϊ

Μερικές ώρες μετά τη λήξη του αναμετρήσεων σε ποδόσφαιρο (Γ΄ Εθνική) και βόλεϊ (Α1 γυναικών) ο σύνδεσμος φιλάθλων Αθήνας του Πανναξιακού προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωση όπου μιλάμε για τα ανάμικτα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των φίλων του Πανναξιακού, «αφορίζουν» τις όποιες εκδηλώσεις «λαικών δικαστηρίων» στο ποδόσφαιρο με τη σεζόν να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη και τονίζουν ότι θα παραμείνουν στις επάλξεις και κοντά στα τμήματα της ομάδας καθότι πιστεύουν στο… όνειρο της συμμετοχής των τμημάτων του Πανναξιακού στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Ανάμικτα συναισθήματα θα λέγαμε οτι επικρατούν στις τάξεις των οπαδών του Πανναξιακού αυτήν την περίοδο, αφού από τη μια, τα κορίτσια του volley πετυχαίνουν τη μια νίκη πίσω από την άλλη στο πρωτάθλημα της Α1 και σταθερά διατηρούνται στην 5άδα, ενώ απ' την άλλη, οι άντρες στο ποδόσφαιρο "αγνοούν" τη νίκη, εδώ και 3 μήνες, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Φυσικά, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο αθλημάτων και με δεδομένο οτι το ποδόσφαιρο είναι το πιο διαδεδομένο άθλημα και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και περισσότερους οπαδούς, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση, κατήφια και στενοχώρια στους φιλάθλους του Πανναξιακού, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να χαρούμε όσο θα έπρεπε την επιτυχία της γυναικείας ομάδας volley.

Συναισθήματα

Αυτό το Σάββατο 1/2/2014, ήταν μια ημέρα με πολύ έντονα συναισθήματα για το σύνολο των οπαδών του Πανναξιακού. Και κυρίως, αρνητικά συναισθήματα, αφού η πολυπόθητη νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου δεν ήρθε, αντίθετα ήρθε η όγδοη ήττα στο πρωτάθλημα, και μάλιστα για ακόμη μια φορά, εντός έδρας, που φέρνει τον Πανναξιακό μας σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση για τη συνέχεια. Ο Ερμής Ζωνιανών "κατάφερε" - και με την "εξαιρετική" βοήθεια του διαιτητή - να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο 79' λεπτό, έπειτα από πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ παίκτη του Ερμή που δεν σφυρίχτηκε ποτέ! Αντίθετα, η ομάδα volley του Πανναξιακού πέτυχε την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα και φιγουράρει μόνη στην 5η θέση, μετά από μια επιβλητική νίκη με 0-3 - την τρίτη κατά σειρά φέτος, στη Μακεδονία, μετά από τις νίκες κόντρα σε Μακεδόνες και Ηρακλή Θεσσαλονίκης - αφού στην ανωτερότητα των κοριτσιών από τη Νάξο, υπέκυψε και η ομάδα της Σταυρούπολης. Ζούμε συνεπώς, ένα "όνειρο" όσον αφορά την ομάδα volley και πρέπει να το χαρούμε, αλλά ταυτόχρονα, ζούμε κι έναν "εφιάλτη", όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα και πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Πανναξιακού να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να σταθούμε στο πλευρό και των δυο ομάδων, ως οφείλουμε, με το ίδιο πάθος, τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη και στο τέλος, να δούμε τι έχουμε πετύχει. Τώρα, δεν είναι ώρα για "λαϊκά δικαστήρια"!

Πίστη

Όλοι οι φίλαθλοι του Πανναξιακού γνωρίζαμε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, οτι και οι δυο ομάδες μας θα είχαν να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση, η καθεμιά στο δικό της άθλημα. Όλοι όμως, πιστεύαμε και πιστεύουμε στο όνειρο: ο Πανναξιακός αξίζει και πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και παρά τις δυσκολίες, μπορεί και πρέπει να αγωνίζεται σε εθνικά πρωταθλήματα, ως ένας από τους μεγαλύτερους, νησιωτικούς, αθλητικούς Συλλόγους. Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα εκεί, μαζί με την Παννάξα, σε κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη πρόκληση για να αγωνίζεται πάντα η ομάδα στα "σαλόνια" του κάθε αθλήματος κι όχι στα "αλώνια"! Τον "εφιάλτη" που αντιμετωπίζουμε στο ποδόσφαιρο ας τον μετατρέψουμε σε "όνειρο" και για τις δυο ομάδες και στο τέλος της σεζόν, ας ελπίσουμε οτι θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, όλοι οι Πανναξιακοί και των δυο αθλημάτων τις παραμονές και των δυο ομάδων μας στις κατηγορίες του

Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares