Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 17:47

Ντέρμπι με Βριλήσσια

Ο Πανναξιακός υποδέχεται τα Βριλήσσια (Σάββατο 19:00) και απέναντι στην Μαρία Χατζηνικολάου θέλει την 1η νίκη με αντίπαλο μία από τις ομάδες της 1ης τετράδας Ο Πανναξιακός υποδέχεται τα Βριλήσσια (Σάββατο 19:00) και απέναντι στην Μαρία Χατζηνικολάου θέλει την 1η νίκη με αντίπαλο μία από τις ομάδες της 1ης τετράδας

Ο Πανναξιακός έχει αφήσει πίσω του για τα καλά τις δύο άσχημες εμφανίσεις με το… καλημέρα του νέου έτους και δείχνει πιο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος για να πετύχει τουλάχιστον να είναι σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση και τον Παναθηναϊκό. Μία θέση που οδηγεί που αλλού στα πλέι οφ. Βέβαια έχει και το κύπελλο αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε από το βράδυ του Σαββάτου. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει την Βριλήσσια, στο γήπεδό του το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) και έχει ως στόχο να κερδίσει ομάδα που ανήκει στις τέσσερις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Δεν τα κατάφερε με Ολυμπιακό, ΑΕΚ εντός και Παναθηναϊκό (δις) ενώ στα Βριλήσσια έφτασε ένα βήμα από την υπέρβαση όμως έχασε με 3-2. Και όπως είναι λογικό θέλει τη ..ρεβάνς. Το βασικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Εύα Χαντάβα. Η νεαρή ακραία που έχει έρθει δανεική από τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη αθλήτρια του πρωταθλήματος και σ’ αυτή ποντάρει κυρίως ο τεχνικός των Βριλησσίων Μανώλης Ρουμελιώτης ώστε να έχει την ομάδα εντός τετράδας. Βέβαια υπάρχουν και άλλες αθλήτριες, όπως η Γαλλίδα διαγώνια Τουριάφ, η Σκόνδρα που θεωρείται μία από τις καλύτερες λίμπερο, η κεντρική Οικονομίδου που σε έναν αγώνα είχε 10 άσους (!!!) και βέβαια η Μαρία Χατζηνικολάου, η πρώην αρχηγός του Πανναξιακού που με την εμπειρία της είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Δίδυμο

Ο Πανναξιακός από τη πλευρά του ποντάρει στην αγωνιστική άνοδο της Καρπουζά, την πολύ καλή συνεργασία των Κωνσταντινίδου – Εμμανουηλίδου στο μπλοκ (το καλύτερο δίδυμο στη κατηγορία) και βέβαια στην Τσέσλιαρ, την πασοδόρο που θα έχει απέναντί της την Γκλιγκόροβιτς, ένα δίδυμο που θεωρείται ότι είναι ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα σε επίπεδο πασαδόρων. Και ενδεχομένως με την απόδοσή τους να κρίνουν την αναμέτρηση. Αναμένεται το γήπεδο να γεμίσει εκ νέου καθώς είναι ίσως ο πιο σημαντικός εντός έδρας αγώνας για το υπόλοιπο της χρονιάς εκτός κι εάν έχουμε κλήρωση με δυνατή ομάδα στο κύπελλο. Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες το Σάββατο): Παναθηναϊκός - ΟΠ Ρεθύμνου (15:00): Κυριοπούλου - Μεταξά, Ηρακλής Κηφισιάς – ΑΕΚ (15:30): Καψάσκης - Μιχαήλογλου, Ηρακλής - Ολυμπιακός ΣΦΠ (18:00): Κάλλης Κων. - Μπουγιούκας, Πανναξιακός - ΦΟ Βριλησσίων (19:00): Μόσχος - Σταρίδας, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΣ Μακεδόνες (19:00): Μάλφας – Χρηστίδης και ΑΣΠ Ίωνες - ΕΟ Σταυρούπολης (19:00): Καπάνταης - Πρέντζας.

Γιόσοβιτς

Τέλος, η Γέλενα Γιόσοβιτς της ΑΕΚ αναδείχθηκε MVP της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, έπειτα από την ψηφοφορία των 12 προπονητών του πρωταθλήματος. Η έμπειρη διαγώνια είχε 21 πόντους με 19/38 επιθέσεις και 2 μπλοκ στην σπουδαία νίκη της Ένωσης επί της πρώην ομάδα της, τον Παναθηναϊκό, με 3-1 σετ. Και όπως τόνισε η 30χρονη Σέρβα, πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού «Για μένα προσωπικά, αλλά φαντάζομαι και για κάθε αθλητή-τρια, τέτοια βραβεία δίνουν κίνητρο για να συνεχίσεις να δουλεύεις. Για μένα όμως, σημαίνει και κάτι παραπάνω, γιατί έπαιζα κόντρα στην πρώην μου ομάδα και είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου για έχω περάσει δύσκολες στιγμές κατά το παρελθόν. Ήρθα στην ΑΕΚ με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αν και τίποτα δεν θα είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά θέλουμε όλους τους τίτλους και θα δώσουμε τα πάντα να τους κατακτήσουμε».

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

panaxiakos-volley-afisa-vrilisia

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares