Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 19:14

Μονόδρομος η νίκη

Το μεσημέρι (14:45) της Κυριακής ο Πανναξιακός παίζει τα ρέστα του κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας – Χωρίς επτά παίκτες λόγω καρτών και τραυματισμών – Τι έγινε στη παράσταση της Ναξιώτικης ομάδας στη ΚΕΔ σχετικά με τη διαιτησία Το μεσημέρι (14:45) της Κυριακής ο Πανναξιακός παίζει τα ρέστα του κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας – Χωρίς επτά παίκτες λόγω καρτών και τραυματισμών – Τι έγινε στη παράσταση της Ναξιώτικης ομάδας στη ΚΕΔ σχετικά με τη διαιτησία

Ο Πανναξιακός μπορεί. Αρκεί να το πιστέψει. Αρκεί να πάρει τη πρώτη νίκη. Να φύγει το άγχος, να …ξεμπουκώσει βρε παιδί. Έχει να πάρει νίκη από τις 20 Οκτώβρη του 2013. Συμπληρώνει αισίως κοντά στους τέσσερις μήνες. Το άγχος είναι μεγάλο και είναι λογικό.

Όμως, ελπίζει ακόμη. Αρκεί όχι να μην χάνει όπως στην περίπτωση του Μανδραϊκού αλλά να κερδίζει. Και απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας το μεσημέρι της Κυριακής (14:45) οφείλει να κάνει μία νέα αρχή. Να πάρει τη νίκη και στη συνέχεια έχοντας ως όπλο το βατό σχετικά πρόγραμμα (αντιμετωπίζει τις επόμενες τρεις αγωνιστικές ομάδες που είναι στο ίδιο βαθμολογικό επίπεδο) έχει τη δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι. Αλλά είπαμε. Αρκεί να κερδίσει τη Κυριακή. Όχι μόνο τον αντίπαλό του, που καίγεται επίσης για βαθμούς αλλά τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Πανναξιακός κατεβαίνει κόντρα στην αναγεννημένη Θύελλα Ραφήνας (δύο σερί νίκες με Αιγάλεω και Περαμαϊκό) με αρκετές απουσίες και προβλήματα. Νοκ άουτ λόγω καρτών είναι οι Καλογερής, Τσαρτσαράς και Μποδώνιας ενώ ελέω τραυματισμού εκτός μάχης είναι οι Αριανούτσος, Μανωλάς, Καρούσης (θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση) και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αρχηγού, του Γιώργου Κατσάνη.

Παράσταση

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός βέβαια, ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει ότι έστω και δύσκολα η ομάδα του θα πάρει τη νίκη. Και το «πιστεύω» του το έχει περάσει τόσο στη διοίκηση όσο και στους παίκτες με αποτέλεσμα η ψυχολογία των παικτών να είναι καλή τηρουμένων των αναλογιών. Συν τοις άλλοις, η διοίκηση της ομάδας εμφανίζεται ικανοποιημένη και από την αντιμετώπιση που είχε όταν βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΚΕΔ και μίλησε με την ηγεσία της Επιτροπής Διαιτησίας. Εκ μέρους του Πανναξιακού μίλησε ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Καρούσης που παρέθεσε όλα τα στοιχεία και εδικά στα παιχνίδια με Ηλυσιακό, Αστέρα Βάρης, ΑΕΚ, Ερμή Ζωνιανών και Μανδραϊκό. Η ομάδα της Νάξου, ζήτησε ισότιμη αντιμετώπιση καθότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και είναι λάθος να αποφασίζουν οι διαιτητές για τον νικητή. Οι άνθρωποι της ΚΕΔ τους επισήμαναν και υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει προσοχή και μέριμνα και μάλιστα τους ενημέρωσαν ότι ο διαιτητής Μιχέλης έχει τιμωρηθεί με 2 μήνες ποινής με αφορμή το παιχνίδι Πανναξιακός – Ηλυσιακός. Επίσης πληρώθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην ομάδα για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό και χθες η ομάδα απολογήθηκε για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στα Ζωνιανά.

Επιθετικό

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Θύελλας ξέρουν ότι η αποστολή τους στη Νάξο μόνο εύκολη δεν είναι. Εκτός έδρας μόλις με το καλημέρα του 2ου γύρου, κατάφεραν και πήραν το πρώτο διπλό (στο Πέραμα) και γενικά δεν σκοράρουν εύκολα (5-11 γκολ). Στο πρώτο γύρο είχαν επιβληθεί σε αγώνα που έγινε στις 20 Νοεμβρίου με 2 – 1 και είχαν υποχρεώσει τον Πανναξιακό στην πρώτη του εκτός έδρας ήττα. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά. Προπονητής είναι ο Γιώργος Αρχοντάκης, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες και ανάμεσά τους ο Πάρης Ανδράλας, ο πλέον έμπειρος που ξεπέρασε μάλιστα το πρόβλημα τραυματισμού και θα αγωνιστεί κανονικά. Μοναδικό μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν έχει αγώνα εδώ και 15 ημέρες. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναβλήθηκε και τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, Σάββατο στο Μενίδι ενώ ο τεχνικός της Θύελλας μιλώντας για τον αγώνα με τον Πανναξιακό ανέφερε « παίζουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην ομάδα της Νάξου που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, τη σωτηρία. Με την ποιότητα των παικτών που ήρθαν τώρα το χειμώνα έχει αλλάξει το στιλ της ομάδας, έχει γίνει πιο επιθετική και στόχος μας είναι κάθε εβδομάδα να παίρνουμε τη νίκη και φτάσουμε στην …σωτηρία»

Διαιτητές

Όσο για τους διαιτητές; Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 με εξαίρεση τον αγώνα του Πανναξιακού (ώστε να προλάβει το πλοίο η αποστολή της Θύελλας) και ρεπό έχει ο Αστέρας Βάρης που είναι και σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποπομπή του Τσιγκούλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές είναι: Πανναξιακός - Θύελλα Ραφήνας: Γκάμαρης, Τσιλιπάνος, Λιαμπότης (Αθηνών), Μανδραϊκός - Ερμής Ζωνιανών: Κρητικός, Κόκκαλης, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), Ηλυσιακός - ΠΑΟ Κρουσώνα: Μαρκαντωνάτος, Πήττας, Λάττας (Ηλείας), ΑΕΚ - Περιστέρι: Τόμπρος, Σκορδίλης, Βλάσσης (Κέρκυρας), Τριγλία Ραφήνας - Κηφισιά: Μανουράς (Τρικάλων), Κουτσούμπου, Παπανδριόπουλος (Πειραιά), Περαμαϊκός - ΑΟΑΝ: Παναγιωτόπουλος, Τσίκνας, Κασσαβέτης (Αιτ/νιας) και Αιγάλεω – Ηρόδοτος: Σωσώνης, Δοσκόρης, Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αποτελεσματική η συνάντηση με την ΚΕΔ Μόνο με θαύμα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares