Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 12:21

Ευχή S&B, να δούμε τον Παμμηλιακό στη Γ’ Εθνική

Στα γραφεία της S&B στα Βούδια συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης και ο Γ.Γ. του συλλόγου κ. Στέλιος Λιβάνιος με τον διευθυντή της εταιρίας κ. Σπύρο Τζίντζο.

MHLOS NEW-2013Σε εξαιρετικό κλίμα, η συνάντηση απέφερε χαμόγελα στήριξης από τον ισχυρό άντρα της S&B στη Μήλο, προς τους διοικούντες του Παμμηλιακού. Ο κ. Τζίντζος φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παμμηλιακού τα τελευταία δύο χρόνια και ευχήθηκε να δει την ομάδα στη Γ’ Εθνική!

Στον κ. Τζίντζο προσφέρθηκε από τον Παμμηλιακό μια μεγάλου μεγέθους κορνίζα με την φωτογραφία της ομάδας του Παμμηλιακού από την περσινή εκπληκτική πορεία της στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα όταν και έφτασε μια ανάσα από το όνειρο με την S&B να δεσπόζει ως χορηγός στην φανέλα των «κυανοκόκκινων», από τον αγώνα με τον Άγιαξ Σύρου στη Μήλο.

Η S&B θα είναι από τους βασικούς χορηγούς του Παμμηλιακού και στο Πανκυκλαδικό τουρνουά των ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Μήλο, με πραγματοποίηση αγώνων και στο ιδιόκτητο νέο γήπεδο 7x7 που βρίσκεται στα Πολλώνια.

Το δείγμα γραφής ήταν εξαιρετικά θετικό και για την συμβολή και στήριξη της εταιρίας στον Παμμηλιακό στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου στο εγγύς μέλλον.

Ο Παμμηλιακός Αθλητικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ και προσωπικά τον κ. Τζίντζο Σπύρο και τον κ. Καντσό Μανούσο για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους, στην προσπάθεια του συλλόγου για την προαγωγή του αθλητισμού και την προβολή του νησιού μας στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares