Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 23:28

Ούτε στο Περιστέρι

Έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη συμπλήρωσε σήμερα ο Πανναξιακός, που ηττήθηκε 3-1 από το Περιστέρι και παρέμεινε κολλημένος στους 12 βαθμούς.

NAXOS MAYROSΟ Πανναξιακός αρκέστηκε σε παιχνίδι αντεπιθέσεων απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε σήμερα οσοσδήποτε τη νίκη για να μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Μετά από αυτή τη νίκη οι Περιστεριώτες μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής αφού έφτασαν στους 19 βαθμούς και πλέον απέχουν μόλις έναν πόντο από την ζώνη, όπου συγκατοικούν τέσσερις ομάδες που έχουν από 20 βαθμούς.

Οι «ροσσονέρι» κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28΄ με ωραίο σου του Συρράκη. Στο 51’ ο Μπέλης με ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Ποστόλης, στο 54’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πανναξιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειωσει στο 81΄ με τον Ρόβα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Τικταπανίδη πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του Πανναξιακού.

KAROYSIS TRAY STO PERISTERIΣτα αξιοσημείωτα ήταν και η παρουσία του αγαπητού σε όλους Γιώργου Καρούση στο γήπεδο του Περιστερίου, ο οποίος μόλις λίγες ημέρες μετά την επέμβαση που έκανε θέλησε να σταθεί δίπλα στους συμπαίκτες του.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Πανναξιακό θα είναι αυτή της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ουραγό του 6ου ομίλου Άγιο Νικόλαο

Διαιτητές: Τζουανόπουλος, Σιδέρης-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Χρόνης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Παναγόπουλος (82′ Λιαγκόζης), Μπόσιος (70′ Μάντζιος), Χέλμης, Συρράκος, Μπέλης, Ηλιάδης (46′ Τσαβαλιάς)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος (19′ Καλογερής), Ρόβας, Χαμηλοθώρης (77′ Ευριπιώτης), Βούλγαρης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46′ Μποδώνιας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares