Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 01:07

Έσπασε την παράδοση

Σε μία σημαδιακή νίκη έφτασε ο Αστέρας Τραγαίας το Σάββατο στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου νίκησε με 3-1 τον ΑΜΣ Φιλωτίου, σπάζοντας την αρνητική παράδοση που έχει εδώ και πολλά χρόνια κόντρα στους ορεινούς.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΣτον αγώνα, που έκλεισε και επίσημα την 1η φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων ο Αστέρας Τραγαίας ήταν καλύτερος και δεν φάνηκε διατεθειμένος να χάσει αυτό το παιχνίδι. Αγγελής, Μαρούλης και Βασαλάκης δημιουργούσαν για τον Αστέρα που είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα, ενώ οι Ψαρρός και Επταήμερος τα πήγαν μια χαρά απέναντι στην άμυνα του Φιλωτίου που χθες ήταν εντελώς ασυντόνιστη. Για το Φιλώτι οι απουσίες των Κρητικού και Γιώργου Πράσινου δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς πολλοί παίκτες είχαν απόδοση κάτω του μετρίου. Διασωθέντες ήταν ο σκόρερ Ζούλης, με τον Λυμπερτά που έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού και ο Στρατούρης που έτρεξε αρκετά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Ο Επταήμερος στο 10΄έπειτα από μία πάσα 20 μέτρων του Αγγελή μπήκε στην περιοχή του Φιλωτίου και με πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι του Πολυκρέτη και ύστερα στο βάθος της εστίας του, κάνοντας το 0-1.

Τα υπόλοιπα τρία τέρματα της αναμέτρησης ήρθαν στην επανάληψη, όπου ο Αστέρας ήταν αυτός που στο 55΄διπλασίασε τα τέρματα του (0-2) με τον Κουφόπουλο να σκοράρει με προβολή ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μαρούλη.

NAXOS KATSOULIS new 1Το 1-2 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου έκανε ο Ζούλης, ο οποίος στο 62΄βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και επωφελούμενος κεφαλιά – πάσα του Λυμπερτά μείωσε για το Φιλώτι.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 85΄όταν ο Πενίκου πήρε την πάσα του Βασαλάκη και με ατομική ενέργεια διείσδυσε στην περιοχή του Φιλωτίου, όπου με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Πολυκρέτη με την μπάλα να βρίσκει στον Μουστάκη και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητές ήταν οι: Κουζούμης, Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο λόγω που δεν έχουν μεγάλο κόστος εξόδων μετακίνησης (είναι από Πάρο και Νάξο) έριξαν το εξοδολόγιο στα 215€ που είναι από τα χαμηλότερα που έχουν πληρωθεί φέτος από ομάδα της Νάξου και εκτός αυτού είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση στον αγώνα.

  • Μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Αστέρα αγκαλιάστηκαν και φώναξαν δυνατά το όνομα του Νίκου Βλησίδη. Προφανώς η νίκη αυτή αφιερώθηκε στον μεγάλο απόντα του ντέρμπι.
  • Δύο στα δύο για τον Αστέρα Τραγαίας με τον Μανόλη Κατσούλη στον πάγκο του, με τους "Πορτοκαλί" μάλιστα να πιάνουν πολύ καλή απόδοση.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν., Κατσουρός, Μουστάκης Γ., Ζούλης, Στρατούρης, Πράσινος, Λιόφαγος (50’ Μανιός), Μουστάκης Δ., Μαρούλης (59’ Προμπονάς), Λυμπερτάς.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Polja, Καπαρέλης (68’ Πενίκου), Καπίρης, Κατσούλης, Πολυκρέτης, Βασαλάκης, Αγγελής, Μαρούλης (90’ Παραράς), Επταήμερος (55’ Δεδρινός), Ψαρρός, Κουφόπουλος.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares