Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 23:43

Ισόπαλος με την Τριγλία

Χωρίς άγχος ο Πανναξιακός έπαιξε για την φανέλα και την ιστορία του κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο.

NAXOS MAYROSΗ ομάδα της Ραφήνας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον Πανναξιακό, που προκαλεί... ζημιές, παρά το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Η ομάδα της Νάξου είχε και αυτή καλές στιγμές, σημειώνοντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, που χειροκροτήθηκε από πολλούς μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο α' ημίχρονο οι 'κιτρινόμαυροι' είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, όμως ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο 56', όταν ο Λίμα έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Η Τριγλία δεν πανικοβλήθηκε, αντιθέτως ανέβηκε για την ισοφάριση, που τελικά σημειώθηκε στο 70' με κοντινή κεφαλιά του Μάντζη, μετά από λάθος έξοδο του Τσαϊλάκη και αδράνεια στην άμυνα του Πανναξιακού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές, όμως οι 'κυανόλευκοι' λίγο έλειψε να 'κλέψουν' τη νίκη στο 90', όταν ο Σάντα αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Γούναρη (Αθηνών).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Μεσημέρης (55' Κατσάνης), Μποδώνιας, Παναγιωτίδης, Μπανακάκης, Μπονιάκος, Καλογερής, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (80' λ. τρ. Ευριπιώτης), Λίμα (65' λ. τρ. Σάντα), Ρόβας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αφουξενίδης, Στρόμπουλος, Τόσκας, Μπαντούνας, Τσέπας, Σκαφίδας (25' λ. τρ. Τσιτοφώτος), Σταμπέλος, Γκίκας, Φελέκης (68' Κορώνης), Μάντζης, Ζέκιο.

Φωτοστιγμές εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares