Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 19:18

Ο καλύτερος ας κερδίσει

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να δώσει το παρόν στο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον των αγώνων μπαράζ εξέδωσαν πριν λίγο ο Αίαντας και ο ΑΟ Σύρου.

Οι δύο Συριανές σε ενωτικό τόνο κάνουν σαφή την πρόθεση τους να παιχτεί ποδόσφαιρο και η ομάδα που θα είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο να είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αjax Σύρου και τον Α.Ο. Σύρου, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο Συριανές ομάδες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων για την αγωνιστική χρονιά 2013-14.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσει και τις δύο ομάδες σε φίλαθλα πλαίσια στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της πρωταθλήτριας ομάδας στα μπαράζ που οδηγούν στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. Οι ομάδες θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ενενηντάλεπτο στους φιλάθλους και η καλύτερη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ας κατακτήσει την νίκη και το πρωτάθλημα και ας φέρει στην Σύρο την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως επειδή πρόκειται για αγώνα μπαράζ και κανένα από τα δύο σωματεία δεν είναι γηπεδούχο, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα Δ.Σ. του "Ajax Σύρου" και του "Α.Ο. Σύρου".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares