Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 00:13

Με Αϊβαλιώτη στα γκολ ποστ

Με την σημαντική απουσία του Κλαούντιο Μπαργιάμι, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, θα ταξιδέψει αυτό το Σαββατοκύριακό στην Ίο ο Παμμηλιακός για τον τρίτο του αγώνα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ της τελικής φάσης.

Η ομάδα της Μήλου μετά τις αναμετρήσεις με ΑΟ Σύρου (ήττα 1-2) και Άγιαξ Σύρου (νίκη 1-0) παίζει τον υπερ πάντων αγώνα με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Γ’ ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων έχει και αυτή 3 βαθμούς από τη νίκη της επί της συμπολίτισσας Θύελλας Καμαρίου και ελπίζει βάσει προγράμματος στην πρωτιά. Τα πάντα θα κριθούν αυτήν την εβδομάδα καθώς οι δύο ομάδες της Σύρου παίζουν μεταξύ τους στη Σύρο.

Στα καλά νέα για τον Παμμηλιακό είναι η επιστροφή στη δράση του βασικού του τερματοφύλακα Θέμη Αϊβαλιώτη που έρχεται στο κατάλληλο σημείο, καθώς ο πρωταγωνιστής της συνάντησης με τον Άγιαξ Σύρου Κλάιντι Μήτσι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο χέρι και η συμμετοχή του στον αγώνα και ίσως και στην αποστολή κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Το πρόβλημα που δημιουργεί η απουσία του Μπαργιάμι είναι …διπλό καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Παμμηλιακού, εκ των βασικών γραναζιών στα χέρια του Ζαχαρία Γκούτζα, λογίζεται ως μικρός. Θυμίζουμε ότι κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στην ενδεκάδα της κατά την διάρκεια του αγώνα δύο παίχτες κάτω των 19 ετών. Θέση στο βασικό σχήμα για αυτό το λόγο διεκδικούν ο έτερος συνήθης ύποπτος Τζοβάνι Φρόκου, ο χρυσός σκόρερ του αγώνα με τον Άγιαξ Άγγελος Ζούλιας, ο αριστερός μπακ-χαφ Μιχάλης Μαθιουδάκης, επίσης βασικός και εξαιρετικός με τον Άγιαξ, αλλά και μια έκπληξη…που ακούει στο όνομα Αμαρίλντο....

Άλλος ένας γολγοθάς για την ομάδα της Μήλου αυτήν την εβδομάδα. Ο Παμμηλιακός θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής για την Σαντορίνη και από εκεί θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Πανθηραϊκού την Κυριακή το πρωί για την Ίο. Κατόπιν θα επιστρέψει και πάλι στο νησί του ηφαιστείου και από εκεί με το γνωστό δρομολόγιο από την Κρητη, θα βρεθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (γύρω στις 4.00) στη Μήλο!

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά τη μεγάλη νίκη επί της ισχυρότερης ίσως ομάδας των μπαράζ και ο Παμηλιακός θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος (την επόμενη εβδομάδα με την Θύελλα Καμαρίου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του) πριν κάνει ταμείο για την φετινή σεζόν. Ήδη η ομάδα της Μήλου θεωρείται πετυχημένη με το να κοντράρει στα ίσια για δεύτερη σερί χρονιά νησιά μεγαθήρια σε σχέση με τη μικρή Μήλο.

Τον αγώνα της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί θα διευθύνει ο κ.Βακόνδιος με βοηθούς του, τον κ.Πάντο και τον κ.Βάιλα, ενώ θα υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Σαντορίνη TV http://www.neasantorinis.gr/index.php/santorini-tv και ραδιοφωνική από το www.SportCyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares