Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 18:17

Στηρίζουμε το άρθρο του Θάνου Σαρρή για την Εθνική Αστέγων

Το άρθρο-ιστορία  του Παριανού δημοσιογράφου Θάνου Σαρρή για την Εθνική αστέγων, επιλέχτηκε από το επίσημο σάιτ της FIFA, στα τρία καλύτερα παγκοσμίως στον διαγωνισμό του FIFA.com

Το θέμα του διαγωνισμού αφορά την κοινωνική δύναμη του ποδοσφαίρου και έχει τον τίτλο “Τhe Power of Football contest” και η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι την Δευτέρα 7 Απριλίου.

Τίτλος του άρθρου είναι “Homeless football in Greece” έχει μεγάλο συναγωνισμό με δύο αντίστοιχες πρωτοβουλίες, από το Τρίνινταντ Τομπάκο και από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που επίσης επιλέχτηκαν από την FIFA στην τελική τριάδα.

Η πρώτη θέση θα αποφέρει ένα αυτοκίνητο για τις ανάγκες της ομάδας, που επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και το έχει απόλυτη ανάγκη αφού όλες οι μετακινήσεις ανθρώπων και υλικού γίνονται με τις αστικές συγκοινωνίες και πρόσκληση για τον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Και οι τρείς υποψηφιότητες είναι συγκινητικές και αποδεικνύουν το πως το ποδόσφαιρο είναι μία κοινωνική διαδικασία που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπινες κοινότητες, που είναι ασθενείς η στο περιθώριο της κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους Κυκλαδίτες να βοηθήσουν μπαίνοντας στο σάιτ της FIFA και αφού κάνουμε register για να γίνουνε μέλη, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, ψηφίζουμε την διήγηση για την Εθνική Ελλάδας αστέγων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares