Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 12:31

Σταματίου: Δεν μένω στον ΑΟ Σύρου

Την απόφαση του να μην συνεχίσει στον ΑΟ Σύρου εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ο 1ος σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιάκωβος Σταματίου.

Ο επιθετικός της ομάδας της Σύρου διένυσε ακόμη μία καλή χρονιά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την ομάδα όμως του ΑΟΣ όσο και αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν για το καλύτερο, να μην καταφέρνει τελικά την επίτευξη των στόχων της.

STAMATIOY PANΠάντως η παρουσία του Σταματίου στον ΑΟΣ, όπως και άλλον παικτών ανέβασε κατά πολύ το ποιοτικό επίπεδο του ΑΟ Σύρου, με τον επιθετικό να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και αν χρειάστηκε να παίξει με 40 πυρετό στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Στενή.

Κύριοι

Ο ίδιος ο Ιάκωβος Σταματίου, πάντως δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την επαγγελματική του συναλλαγή με τον ΑΟ Σύρου, με τον ίδιο να τονίζει ότι ο Πέτρος Ραουζαίος και ο Γιώργος Φώσκολος στάθηκαν κύριοι στις υποχρεώσεις τους.

Μελανό σημείο και καθοριστικός λόγος για την απόφαση του στράικερ του ΑΟΣ αποτελούν τα όσα είπε χθες ο πρώην προπονητής της ομάδας Μάκης Πούλος, ο οποίος ανέφερε πως όταν ο ίδιος περνούσε μία περιπέτεια υγείας υπήρξαν άτομα της διοίκησης που δεν σεβάστηκαν το γεγονός και εισηγήθηκαν την απομάκρυνση του. Σε ερώτηση μας αν συμφωνεί με τα όσα είπε ο Μάκης Πούλος απάντησε πως "φυσικά και είναι αλήθεια. Είναι γεγονότα που έχουν γίνει και τα γνωρίζουμε όλοι μας".

Προτάσεις

Το βεληνεκές του Ιάκωβου Σταματίου είναι γνωστό, καθώς πέρυσι ο ΑΟΣ είχε πραγματοποιήσει μεταγραφική υπέρβαση για να το αποκτήσει. Δεν ήταν λίγες η ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρων για την απόκτηση του χαρισματικού σκόρερ, με το όνομα του κάποια στιγμή να παίζει ακόμα και για την ΑΕΚ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και φέτος, καθώς ο Σταματίου φέρεται να έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις που έχουν ξεκινήσει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα.

Τους ευχαριστώ

Και όπως κάθε σωστός επαγγελματίας έτσι και ο Ιάκωβος Σταματίου, φεύγει από τον ΑΟ Σύρου σαν φίλος, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας, αφήνοντας όμως και την πικρία του για τους 1-2 παράγοντες που πολέμησαν αυτόν και τους συμπαίκτες του: «Έδωσα αυτά που μπορούσα γι αυτήν την ομάδα. Μερικές φορές και ακόμα περισσότερα και δεν σας κρύβω ότι έφτασε κάποια στιγμή που "έπαιξα" κορόνα – γράμματα την υγεία μου. Όπως φάνηκε υπήρξαν και κάποια άτομα που δεν το εκτίμησαν αυτό, καθώς ζούσαν μέσα στην αμφισβήτηση, μην μπορώντας να καταλάβουν τι πραγματικά γίνετε και κάνοντας συνεχόμενο κακό στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Πραγματικά είναι κρίμα όλες οι προσπάθειες να πάνε χαμένες χάρη στα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ανθρώπους που του στάθηκαν: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που μου στάθηκαν πραγματικά, ξεκινώντας από τον κόσμο της ομάδας… τον αγνό κόσμο που ήταν στο πλάι μας. Τους δύο προπονητές Μάκη Πούλο και Γιάννη Ζαχαρίου που είχαμε μία άψογη συνεργασία και μου φέρθηκαν σαν πατεράδες. Τον Γιώργο Φώσκολο και Πέτρο Ραουζαίο, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο και ήταν σε όλα κοντά μας, ενώ ήταν άψογοι στα υποχρεώσεις τους. Τους κύριους Καλούδη, Σιγάλα και Φωτεινιά, που πραγματικά έγιναν ένα μαζί μας. Φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου, που ήταν άψογοι, καλά παιδιά και πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Και τέλος την κυρία Ανθούλα Φωσκόλου που στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μου».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares