Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 23:34

Τέλος στα σενάρια από τον Φώσκολο

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ.

Να θυμίσουμε, ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, που έχουν να κάνουν περισσότερο με απαντήσεις στα δικά μας αποκλειστικά δημοσιεύματα, που είχαν να κάνουν με την αποκαλυπτική και χειμαρρώδη τοποθέτηση του Μάκη Πούλου, αλλά και στην ξαφνική δήλωση του Ιάκωβου Σταματίου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν συνεχίζει στον ΑΟ Σύρου.

Ο ισχυρός Άνδρας του ΑΟΣ Γιώργος Φώσκολος μετά όλα αυτά προέβη σε μια ανακοίνωση λειτουργώντας πυροσβεστικά, δείχνοντας σε όλους ότι ο ΑΟΣ διοικείτε από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και όχι από αυτούς που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την φίλαθλη γνώμη μέσω επανειλημμένων δηλώσεων σε διάφορα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση:

“Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει όπως θέλει. Για μένα όμως ένα πράγμα μετράει και αυτό υπηρετώ. Το καλό του ΑΟΣ που είναι πάνω απ' όλους και όλα! Νομίζω λοιπόν ότι οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχουν, είναι άνευ λόγου και ουσίας. Εχω ολοκληρωμένη άποψη για το τι προσέφερε ο καθένας είτε ήταν προπονητής, είτε ποδοσφαιριστής, είτε παράγοντας, ολόκληρη τη σεζόν! Παραμένω στην ομάδα με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου για το επόμενο πρωτάθλημα. Καλό Πάσχα σε όλους!”

Ανατροπή

Πάμε όμως στις νέες εξελίξεις, οι οποίες έρχονται να ανατρέψουν τα όσα λέγονται αριστερά – δεξιά. Ο πρόεδρος του ΑΟΣ αφού μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλάνο για το αύριο του ΑΟΣ φρόντισε να απαντήσει στην ερώτηση μας σχετικά με το ποιοι παίκτες που θα τους κατατεθεί πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΑΟ Σύρου. Μάλιστα ο Γιώργος Φώσκολος με την δυναμική απάντηση του βάζει τέλος στην αβεβαιότητα, καθώς ήταν σαφέστατος:

«Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται. Η ομάδα έχει διοίκηση και ότι έχουμε να πούμε το λέμε με επίσημες ανακοινώσεις. Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει μπορώ να σας απαντήσω εγώ ο ίδιος, καθώς όπως γνωρίζετε τα ζητήματα των μεταγραφών και των ανανεώσεων τα χειρίζομαι προσωπικά. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι ετοιμάζουμε προτάσεις ανανέωσης σχεδόν για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά για τους :Σταμούλη, Τερόλη, Μπίρο – Μπίρο και αδελφούς Περιάλη είναι στα άμεσα πλάνα της διοίκησης να μείνουν στην ομάδα. Επίσης, αν και νομίζω ότι ο Ιάκωβος βιάστηκε να ανακοινώσει οτιδήποτε, θα πρέπει να σας αποκαλύψω ότι προσπαθούμε να βρούμε λύση για την περίπτωση του, καθώς θέλουμε να του καταθέσουμε πρόταση, αλλά πρέπει να βρούμε λύση που θα καλύπτει αυτόν και την οικογένεια του. Ελπίζω όλα αυτά που γράφονται να σταματήσουν, καθώς πιστεύω ότι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι και πλάνο διαθέτει και διοίκηση με όνειρα έχει και εν τέλει η ομάδα μας δεν είναι η ατομική εκτίμηση και άποψη όσων κάνουν δηλώσεις εδώ και εκεί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares