Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 19:29

Έλαμψαν για ιερό σκοπό

Μας χάρισαν μεγάλες στιγμές στην ποδοσφαιρική τους καριέρα με αποκορύφωμα το 2004, όπου κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, κάνοντας όλους του Έλληνες Υπερήφανους. Ο λόγος για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Μιχάλη Καψή, οι οποίοι, μαζί με τους συναδέλφους τους βρέθηκαν χθες στη Νάξο με την ομάδα της Πυροσβεστικής προκειμένου να δώσουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Μπορεί ο αγώνα να προγραμματίστηκε κάπως βιαστικά αλλά αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου να βρεθούν στο ΔΑΚ Νάξου, παρακολουθώντας ένα όμορφο παιχνίδι, συμβάλλοντας στην συγκέντρωση των εσόδων που διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Αγίου Θαλελαίου.

Δεύτερο

Μπορεί το ματς να ήταν φιλικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έλειψε το ωραίο θέαμα και οι όμορφες προσπάθειες από τους 22 ποδοσφαιριστές. Οι προπονητές Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και Γιώργος Τσιάνος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, με το παιχνίδι να παίρνει περισσότερη ομορφιά στο 2ο μέρος, όπου και σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα. Ο Πανναξιακός φάνηκε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από την ομάδα της Πυροσβεστικής, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα μπει στις επίσημες διοργανώσεις σε περίπου σαράντα ημέρες.

Ο Ρόβας που πέρασε στο παιχνίδι στο 2ο μέρος άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 48’ έπειτα από πάσα του Καλογέρη και όμορφο πλασέ. Στο 61’ ο Μπλάτσας ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ψιλοκρεμαστή κεφαλιά. Ο Πανναξιακός πήρε κεφάλι στο σκορ και πάλι στο 69’ με προβολή του Τσαρτσαρά. Το τελικό 3-1 ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, το Πυροσβεστικό σώμα πίεζε για την ισοφάριση όταν σε μία κόντρα επίθεση ο Ρόβας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: Τσαϊλακης, Καρελέμογλου, Μεσημέρης, Καλογερής, Μποδώνιας, Κατσάνης, Βούλγαρης, Μπονιάκος, Χαμηλοθώρης, Μπανακάκης, Ανδρεόπουλος, Ρόβας, Τσαρτσαράς, Σάντα.

Ο Προπονητής του Πυροσβεστικού σώματος κύριος Τσιάνος χρησιμοποίησε τους: Λυμπερόπουλο, Κατσάνη, Μπάκα, Καψή, Γιαννακόπουλο, Κατσίκαρο, Μιτρεβόλη, Σκούρα, Σισόπουλο, Μίτσι, Μουστάκη, Μακρή, Μπλάτσα, Κάζα, Χρυστοφυλέα, Κοτρίδη, Γκιάτη, Πενέση και Κοτρίδη.

Βραβεύσεις

Στην ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκαν από τον Πανναξιακό οι: Στέλιος Γιαννακόπουλος και Μιχάλης Καψής. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης και το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησαν τον Νίκο Κατσάνη, ενώ ο Αρχιπυραγός Θανάσης Τζοϊτης παρέδωσε αναμνηστικό στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και στον Πρόεδρο του Πανναξιακού Πλάτωνα Τομπά. Στο ΔΑΚ Νάξου βρέθηκαν επίσης οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος κύριοι: Αρτοποιός, Μιαούλης και Μπόπης.

 

  • Στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε επόμενες αναρτήσεις μας.

 

149 φωτογραφίες εδώ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares