Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 23:54

Πρωταθλητής Κυκλάδων στους Παίδες ο ΠΑΣ Νάξου...

Ένα διήμερο ποδοσφαιρικής γιορτής στην Πάρο, τελείωσε με την ανάδειξη του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των παίδων.

Άψογη οργάνωση, πολύς κόσμος, άριστο κλίμα από όλους και δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, συνέθεσαν μία διοργάνωση απόλυτα επιτυχημένη.

alt

Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ κέρδισε και τον τελικό, όπως και τον ημιτελικό, στα πέναλτι.

paides-aop-pas-12-4-2014-1

Με άξιους αντιπάλους, την Σύρο 2002 στον ημιτελικό και τον ΑΟ Πάρου στον τελικό, κατάφερε να σηκώσει το κύπελλο, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Στον τελικό προηγήθηκε στο 11' με τον Νίκο Δεγαΐτα, με όμορφο δυνατό σουτ από πλάγια στην περιοχή και πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου, που είχε την ατυχία να χάσει τον Βενέτη που τραυματίστηκε στο 15', μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18' με σουτ του Κοσμά Σαρρή.

Στην συνέχεια ο αγώνας πήρε δραματική μορφή, χάθηκαν ευκαιρίες και φτάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο ΠΑΣ πιο εύστοχος κατάφερε να επικρατήσει.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Γουίδος, Κουζούμης Γιάννης και Αντώνης Μουτάφης.

paides-aop-pas-12-4-2014-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: (Μαράκης Π.), Καρανίκας, Μελισσουργός, Μελανίτης, Ξενάκης, Λαγογιάννης, Καρούσης, Πρεβόλης, Δεγαΐτας, Κατσουρός, Φραγκίσκος, Μαργαρίτης.

ΠΑΓΚΟΣ: Γκοτζιάς, Πετράς, Κωστούλας, Πρίντεζης, Σιδερής Κ., Μανδηλαράς, Σιδερής Γ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Φραντζής Μ.), Λουκής, Κάζο, Κουτσαφτίκης, Σκιαδάς, Καραφυλλάκης, Γκιόκα, Κονταράτος, Φραντζής, Βενέτης, Σαρρής Κων., Σαρρής Κοσμ.

ΠΑΓΚΟΣ: Νταουκλάρι, Σαρρής Αν., Τσαντάνης, Δανιηλίδης, Κούκος, Νικολόπουλος, Λουκής Β.

 

Δείτε εδώ... φώτος απο την σημερινή αναμέτρηση.

paides-aop-pas-12-4-2014-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares