Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 11:32

Συνέντευξη του Πρεόδρου της ΕΠΣΚ κ. Σιγάλα [video]

Στο περιθώριο του τελικού του πρωταθλήματος παίδων, που έγινε με επιτυχία στην Πάρο, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Γιάννη Σιγάλα.

Αφορμή ήταν κάποιες πληροφορίες που είχαμε για ενέργειες  της Ενωσης μας, να προσπεράσει την αδιαφορία της ΕΠΟ ως προς την ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος του νομού μας λόγω νησιωτικότητας και να απευθυνθεί για περαιτέρω στήριξη σε ανώτατους ποδοσφαιρικούς φορείς, ακόμα και εκτός Ελλάδας, με την ελπίδα να βρει εκεί την στήριξη και την συμπαράσταση, που τόσο έχουν ανάγκη τα σωματεία μας.

alt

Ο πρόεδρος έμμεσα παραδέχθηκε ότι γίνονται κινήσεις, δεν θέλησε όμως, και δικαιολογημένα, να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, καθώς είναι ακόμα νωρίς και δεν πρέπει ,όπως μας τόνισε, να καλλιεργούνται προσδοκίες πριν υπάρξουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα του ποδοσφαίρου μας και νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσετε.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε την ευχή μας για ευόδωση των πρωτοβουλιών που έχουν δρομολογηθεί, μιας και οι ελπίδες για να κατανοήσουν οι εντός των συνόρων μας καρεκλοκένταυροι, τα συγκεκριμένα και ιδιαίτερα προβλήματα μας, είναι μηδαμινές.

Εγκλωβισμένοι στον κυκεώνα των προβλημάτων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θαμπωμένοι από τον χορό εκατομμυρίων και συμφερόντων γύρω τους, αγνοούν την κοιτίδα του ποδοσφαίρου, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κλείνουν τα μάτια στα χειροπιαστά θέματα των νησιωτικών σωματείων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares