Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 15:41

Δύσκολο έργο ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

Κατά πολλούς σήμερα αρχίζει η πραγματική… Euroleague. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Μπάσκετ της Ευρώπης μπαίνει στη φάση των «8» με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην πανίσχυρη Ρεάλ. Έτσι σήμερα το βάρος θα πέσει περισσότερο στο Μπάσκετ, κάνοντας υπομονή για το αυριανό εκπληκτικό ποδοσφαιρικό κουπόνι που περιλαμβάνει αναμετρήσεις όπως Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός για την έκπληξη στη Μαδρίτη, Under στην Βαρκελώνη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Euroleague και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη που αρχίζει στις 22.00. Στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας έχουμε το ζεύγος του τελικού του περσινού Final-4. Εκεί ο Ολυμπιακός είχε κάνει τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε 100-88 για να σηκώσει το δεύτερο σερί τρόπαιο του νικητή της Ευρωλίγκας. Φέτος θα πρέπει να ξεπεράσει την πανίσχυρη Ρεάλ για να κάνει νέα έκπληξη. Η σειρά των αγώνων είναι 2-2-1 δηλαδή δύο αγώνες στη Μαδρίτη, μετά δύο αγώνες στο ΣΕΦ και πέμπτος αγώνας αν χρειαστεί στη Μαδρίτη. Ο σκοπός είναι τρεις νίκες για την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου. Ξεκάθαρο φαβορί της σειράς η Ρεάλ που είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αλλά έχει ρίξει κάπως ρυθμούς σε σύγκριση με τους πρώτους μήνες της σεζόν. Ο Ολυμπιακός θέλει να κλέψει μία νίκη στη Μαδρίτη ώστε να φέρει τους αγώνες στο ΣΕΦ και με τον κόσμο του να παλέψει για την πρόκριση. Συνήθως το κατάλληλο παιχνίδι για «σπάσιμο» έδρας είναι το πρώτο. Το χαρακτηριστικό στοιχείο της Ρεάλ είναι τα μεγάλα σερί που κάνει μέσα στους αγώνες της με πίεση κοντά στο κέντρο και πολλά κλεψίματα. Επίσης έχει με διαφορά το πιο πλούσιο επιθετικά ρόστερ και ο αποσυντονισμός της επίθεσής της είναι το πρώτο ζητούμενο του Μπαρτζώκα. Πάνω σε αυτή τη λογική προκύπτει επιλογή στοιχήματος. Αυτή είναι το Under 4.5 πόντοι του Μάντζαρη. Ο Μάντζαρης είναι ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού. Τα τελευταία χρόνια, που παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής, είναι ο παίχτης που αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή στην άμυνα. Απόψε θα τον δούμε να κυνηγάει σε όλο το παρκέ τον Γιουλ ή τον Φερνάντεζ, αν ξεκινήσει βασικός, και τον Σέρχιο Ροντρίγκεζ όταν αυτός πατήσει παρκέ. Η προσπάθειά του θα είναι έντονη και είναι εύκολο πάνω σε αυτούς τους «δαίμονες» να κάνει πολλά φάουλ. Επιπλέον όταν ο Μάντζαρης έχει το ρόλο του οργανωτή θα δέχεται πάρα πολύ πίεση για πιθανά κλεψίματα της Ρεάλ. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι θα κουραστεί πολύ. Ο μέσος όρος πόντων του φέτος στην Ευρωλίγκα είναι 4.5 πόντοι οπότε επιλέγουμε να μην τον ξεπεράσει.

Από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι επιλέγουμε το Under 145.5 σε απόδοση 1.90. Σειρά με ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες πρώτη θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 του Μιλάνου. Η Μπαρτσελόνα είναι ικανή για το 3-0 ώστε να έχει25 μέρες προετοιμασίας για το Final-4. Σήμερα ξεκινώντας από την Βαρκελώνη, σκοπός της Μπαρτσελόνα είναι να μην πέσει θύμα έκπληξης και να κάνει το αυτονόητο. Η Γαατασαράι θα προσπαθήσει να κλέψει ένα παιχνίδι εκτός έδρας ώστε να τραβήξει τη σειρά στα άκρα μπας και αποκλείσει τη μεγάλη της αντίπαλο. Για πρώτο ματς οι προβλέψεις είναι πολύ δύσκολες αφού το χάντικαπ που προσφέρεται είναι πολύ μεγάλο (13.5 πόντοι) και η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά της. Όμως τέτοια παιχνίδια μπορεί να αφυπνίσουν τις μεγάλες ομάδες και να δούμε μια συντριβή των Τούρκων. Επιλογή προκύπτει από τα σύνολα αγώνα και αυτή είναι το Under 145.5. Είναι δεδομένο ότι η Γαλατασαράι δεν μπορεί να έχει καμιά ελπίδα εκεί μέσα αν ανοίξει ο ρυθμός. Επιπλέον η Μπαρτσελόνα έχει στη φύση της τη σκληρή άμυνα και θέλει να δώσει βάση σε αυτόν τον τομέα μετά τους 91 πόντους που δέχτηκε στο Μιλάνο, τους 85 στη Σαραγόσα και τους 97 από τη Λαμποράλ. Με την Ομπραντόιρο έπαιξε καλή άμυνα και δέχτηκε μόνο 62 πόντους (77-62). Από την πλευρά της η Γαλατασαράι τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων Under (64-55 με Παρτιζάν, 70-72 με Πινάρ, 67-67 με ΤΣΣΚΑ και 52-77 με Ούλκερ) και θα πάει εκ νέου σε πολύ αργό ρυθμό.

Με χάντικαπ η Ρεν

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο όπου για το Κύπελλο Γαλλίας επιλέγουμε το -1 της Ρεν με αντίπαλο την Ανζέ σε απόδοση 1.90. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρεν με δύο γκολ διαφορά. Αν η Ρεν επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Στη Ligue 1 η σεζόν δεν έχει κυλήσει όπως περίμεναν στο στρατόπεδο της Ρεν και είναι χαρακτηριστικό ότι με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την παραμονή της, αν και ουσιαστικά δεν κινδυνεύει. Το Κύπελλο, λοιπόν, αποτελεί μία διοργάνωση μέσω της οποίας θέλει να «σώσει» τη σεζόν. Το Σάββατο υποδέχθηκε τη Μονακό στο πλαίσιο της Ligue 1 και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 0-1. Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις στους οποίους μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο Κύπελλο τώρα, αρχικά χρειάστηκε τα πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλενσιέν, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά τις Μπουλόν, Οσέρ και Λιλ χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Ντεπ (ΕΠ 5/1).

Κρατά η Τρανμίρ κόντρα στην Κρόουλι

Από την Α’ Αγγλίας θα πάμε με το Χ2 της Τρανμίρ με αντίπαλο την Κρόουλι σε απόδοση 2.00. Η Τρανμίρ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον «τελικό» παραμονής με τη Σριούσμπερι, σημειώνοντας στο φινάλε το "χρυσό" δεύτερο τέρμα της και πλέον κρατάει στα χέρια της τη σωτηρία. Στο +3 από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, που πανηγύρισε το Σάββατο το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο, με τον υπηρεσιακό ΜακΜάχον να δείχνει την απόλυτη πίστη στους παίκτες του, τονίζοντας πως μόνο την πρωτοπόρο Γουλβς δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares