Κρατάει η Αρμάνι και πάλι +15.5 ο Σπανούλης‏

Ημέρας χαλάρωσης και ξεκούρασης η σημερινή όχι όμως από το στοίχημα. Παρότι υπάρχει ένα μικρό κουπόνι, στην πραγματικότητα η αγωνιστική δράση είναι αρκετά μεγαλύτερη με αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται στη σέντρα. Παραδοσιακά τις ημέρες των εορτών οι Άγγλοι είναι αυτοί που έχουν τη «μερίδα του λέοντος» καθώς και σήμερα έχουμε αγώνες για όλες τις κατηγορίες.

Δράση υπάρχει τόσο στην Ισπανία, με τον αγώνα Μάλαγα - Βιγιαρεάλ, όσο και σε Ιρλανδία, Β’ Ολλανδίας, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Βέλγιο, Τουρκία κ.α. Στο Μπάσκετ οι ελληνικές ομάδες με την πλάτη στον τοίχο ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στους «8» της Euroleague. Στις 20.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και στις 21.45 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Χ2 η Τζίλιγχαμ, νίκη για Έξετερ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την Α’ Αγγλίας και το Χ2 της Τζίλιγχαμ με αντίπαλο τη Γουόλσολ σε απόδοση 2.20. Μεγάλη νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής της έκανε η Τζίλιγχαμ, που επικράτησε με 2-0 στο εξάποντο ματς με την Τρανμίρ και σκαρφάλωσε στο +7 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Τυπικό πλέον θέμα να κλειδώσει η σωτηρία για τους νεοφώτιστους, που επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες μάλιστα είχαν δεχτεί και 11 γκολ συνολικά. Κυρίως όμως έδειξαν να αφήνουν για τα καλά πίσω τους τη συντριβή στη Λέιτον Όριεντ, και θέλουν σήμερα μακριά από το γήπεδό τους να αποδείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική τροχιά. Από τη Β’ Αγγλίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Έξετερ με αντίπαλο την Τορκί σε απόδοση 2.25. Δύο παιχνίδια που θα καθορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατάληξη της σεζόν ετοιμάζεται να δώσει εντός έδρας η Έξετερ. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται σήμερα την ουραγό Τορκί και την επόμενη αγωνιστική παίζουν ξανά εντός έδρας κόντρα στη Σκάνθορπ, δύο ματς στα οποία πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 4 πόντους αν θέλουν να βρεθούν πιο κοντά στην παραμονή. Προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με Τσέλτεναμ και Τσέστερφιλντ, ενώ αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Στο +2 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι στο χέρι της Έξετερ να μείνει στην κατηγορία. Γενικά πάντως, εντός έδρας φέτος είναι απογοητευτική, καθώς μετράει ρεκόρ 5-6-10, ενώ πήρε μόλις ένα "τρίποντο" στα τελευταία 16 ματς!

Τρίποντο για την Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι

Από το Βέλγιο επιλέγουμε τον «Άσσο» της Κλαμπ Μπρίζ με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης σε απόδοση 2.20. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ I. Βαθμολογία: Στανταρ Λιέγης 39, Κλαμπ Μπριζ 38, Ζούλτε Βάρεγκεμ 37, Αντερλεχτ 36, Λόκερεν 31, Γκενκ 25. Πρόκειται για πιο σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ για την Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το θετικό μομέντουμ και να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ακριβώς στα μισά των πλέι οφ. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν εντός έδρας 2-0 της Γκενκ, που τους δυσκόλεψε πάρα πολύ και αν δεν προέκυπτε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 60', το ματς ίσως να τελείωνε 0-0. Έδειξε να ενοχλείται ο κόουτς, Μισέλ Προντ, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ανακουφισμένος, απαντώντας: «Γιατί να αισθάνομαι ανακουφισμένος; Θα με απέλυαν αν δεν κέρδιζα;». Επιστρέφουν οι Μέχελε (ΑΜ 22/0) και Καστίγιο (ΕΠ 6/1).

ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στις έδρες τους για να μείνουν ζωντανοί

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε τα προγνωστικά Euroleague με το μεγάλο παιχνίδι του ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Η σειρά ήρθε στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Ήδη από χθες το βράδυ η Μπαρτσελόνα περιμένει έναν εκ των Ολυμπιακό ή Ρεάλ στον ημιτελικό του Final-4. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να είναι στο μεγάλο ραντεβού του Μιλάνου πρέπει αρχικά να νικήσει σήμερα και να γίνει η τέταρτη ομάδα φέτος που κερδίζει τη Ρεάλ. Το έργο του είναι γνωστό ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στα δύο πρώτα ματς η Ρεάλ απέδειξε ότι χρειάζεται ελάχιστα λεπτά χαλάρωσης του αντιπάλου και άμεσα εκτοξεύει την διαφορά σε επίπεδα που δεν επιτρέπουν ανατροπή. Άλλωστε αυτό κάνει όλο τον χρόνο. Ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο αγώνα επειδή έσφιξε την άμυνά του. Απόψε θα χρειαστεί να κάνει το ίδιο και με την βοήθεια του κόσμου του να ανεβάσει ψυχολογία και να σκοράρει μεγάλα σουτ. Ο αγώνας, όσον αφορά το χάντικαπ και το σύνολο αγώνα είναι ό,τι πρέπει για το live. Όποιος από τους δύο ηττάται τότε θα δούμε προσπάθεια ανατροπής με πολύ γρήγορες επιθέσεις και πολλές βολές. Επιλογή από τον αγώνα το Over 15.5 πόντων του Bασίλη Σπανούλη. Ο Σπανούλης σκόραρε 18 πόντους σε καθένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Επιχειρεί και σκοράρει πολλά τρίποντα (4/7 στο πρώτο, 3/7 στο δεύτερο). Ο κόουτς Λάσο της Ρεάλ αλλάζει συνεχώς παίχτη να τον μαρκάρει ώστε να τον κουράσει αλλά αυτό βρίσκει στον τρόπο. Απόψε στο ΣΕΦ θα πάρει και περισσότερα φάουλ από τα προηγούμενα δύο ματς αλλά πρέπει να ευχηθούμε να είναι εύστοχος στις βολές αφού έχει 9/15 μέχρι σήμερα. Ένα επιπλέον ενδεχόμενο που ισχυροποιεί την επιλογή Over 15.5 του Σπανούλη είναι η πιθανότητα κλειστού ματς στο τέλος. Αν συμβεί αυτό τότε ο Σπανούλης θα πάρει τις κρίσιμες επιθέσεις και θα έχει την μπάλα για να κερδίσει φάουλ.

Από τα ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δε θα επιλέξουμε κάτι pre match. Στις δύο ήττες που έχει ήδη υποστεί ο Παναθηναϊκός το βασικό του πρόβλημα ήταν η επίθεση. Στο πρώτο παιχνίδι για μικρό χρονικό διάστημα αλλά στα κρίσιμα ενώ στο δεύτερο παιχνίδι για 30 λεπτά. Πάντως έχει δείξει ότι η διαφορά μεταξύ των ομάδων δεν είναι τεράστια και ότι μπορεί με την άμυνά του να αποσυντονίσει την ΤΣΣΚΑ και να την κερδίσει. Σήμερα ο πρωταθλητής Ελλάδας παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού με ήττα αποχαιρετά την διοργάνωση. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα πάει σε σκληρό παιχνίδι με την ευχή να μπουν τα σουτ στην επίθεση. Υπό αυτές τις συνθήκες οι στοιχηματικές εταιρίες έριξαν κι άλλο το σύνολο πόντων του αγώνα στους 139 πόντους. Για Under είναι ο αγώνας αλλά φοβόμαστε πολλές βολές στο τέλος. Στο χάντικαπ ο Παναθηναϊκός δίνεται φαβορί οριακό αλλά δεν οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επικίνδυνη. Αν ο Παναθηναϊκός ανεβάσει ψυχολογία με κάποια μεγάλα σουτ τότε κερδίζει και εύκολα. Αναμονή λοιπόν για το live που θα έχουμε εικόνα από το ΟΑΚΑ. Tέλος από το ζευγάτι Μακάμπι Τελ Αβίβ– Αρμάνι Μιλάνο θα πάμε με το +5.5 των Ιταλών σε απόδοση 1.80.

ToBetarades.grσας εύχεται Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares