Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 12:36

Πρόκριση στην εκπνοή για τον ΠΑΣ Νάξου

Σε ένα «καυτό» ντέρμπι εξελίχθηκε ο ημιτελικός Νέων μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του ΠΑΣ Νάξου.

PAPADOPOULOSΟι δύο ομάδες πρόσφεραν στους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Μπατσίου, πλούσιο θέαμα και πέντε τέρματα, με την πρόκριση να κρίνετε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ζάκο διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ της ομάδας της Νάξου.

Ο ΑΟ Πάρου είχε την υπεροχή στο 1ο μέρος, που καρποφόρησε με γκολ που ήρθς από πλασέ του Σαρρή Κ-Π. στο 21’. Το 1-0 υπέρ του ΑΟ Πάρου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 43’ ισοφάρισε σε 1-1, με διαγώνιο σουτ του Βερύκκοκου. Στο 51΄ο Σκιαδάς πετυχαίνει την ολική ανατροπή για τον ΠΑΣ Νάξου, όταν με ατομική ενέργεια και πλασέ κάνει το 1-2 για τους Ναξιώτες. Στο 70’ ο Κ. Σαρρής, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πέτρου Μαράκη πέτυχε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Ζάκο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (80’).

Σε λίγες ώρες (15:00) ο ΠΑΣ Νάξου θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον Αίαντα Σύρου στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Λάμπρου, Σαρρής Κ.Π., Ντόμπρης, Σάμιος Π., Σκιαδάς Σ. (57’ Σαρρής Α.), Σαρρής Κ., Κρουσταλάκης, Σταθερός, Σένκα, Πρίφτη, Σκιαδάς Ν.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετρόπουλος, Μανιός, Γκουνέλας, Μπιλάς (41’ Δεγαϊτας), Ζάκο, Βερύκκοκος, Ματάκιας, Κουφόπουλος (71’ Ξενάκης), Σκιαδάς Δ., Φραγκίσκος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares