Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 13:14

Παρελθόν ο Μπονιάκος

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Πανναξιακού έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον μέσο Λέανδρο Μπονιάκο. Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Πανναξιακού έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον μέσο Λέανδρο Μπονιάκο.

Όπως γράψαμε χθες ο Λέανδρος Μπονιάκος δεν θα ταξίδευε με την αποστολή στην Αθήνα λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος που είχε υποπέσει.

Φαίνεται πως η διοίκηση του Πανναξιακού αξιολόγησε ότι η πράξη του παίκτη έπρεπε να τον θέσει εκτός ομάδος, όπως και έγινε τελικά, αφού χθες με μία λυτή ανακοίνωση έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Λέανδρο Μπονιάκο. Τα μέλη του Δ.Σ. του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του».

Προσφορά

Ο Λέανδρος Μπονιάκος βρισκόταν τα 2 τελευταία χρόνια στην ομάδα, ενώ είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού πριν 6 χρόνια, όταν η ομάδα της Νάξου αγωνιζόταν στην Δ΄Εθνική. Ο παίκτης είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού στην αρχή της φετινής σεζόν που του στέρησε πολλούς αγώνες της πρώην του ομάδας. Ο Πανναξιακός στάθηκε στο πλευρό του και φρόντισε ώστε ο παίκτης να χειρουργηθεί και να γυρίσει και πάλι υγιής στην αγωνιστική δράση. Σε γενικές γραμμές η απόδοση του ειδικά την περσινή χρονιά ήταν ικανοποιητική, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε πολύ λίγα παιχνίδια.

Σωστοί

Μετά την τελευταία Γενική συνέλευση, όπου αποφασίστηκε να υπάρξει μηδενική ανοχή στις πειθαρχικές παραβιάσεις η διοίκηση του Πανναξιακού, προχώρησε σε ένα μίνι ξεσκαρτάρισμα. Σύμφωνα με δικιές μας πληροφορίες ίσως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ακόμα μία αναχώρηση παίκτη, ενώ απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πανναξιακός έχει κατά μεγάλο ποσοστό καλύψει τους μισθούς των παικτών και δεν παραμένουν παρά μικρές οφειλές, ώστε η ομάδα της Νάξου να είναι ίσως η μοναδική ομάδα της Γ΄Εθνικής που παρά την δυσμενή βαθμολογική της θέση θα τελειώσει με φερεγγυότητα το πρωτάθλημα.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φοβούνται την ζημιά Ήττα από την Δόξα Βύρωνα »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares