Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 01:22

Πρωταθλητής και στους Νέους ο Αίαντας

Μετά την κατάκτηση του τίτλου σε επίπεδο Ανδρών, ο Αίαντας Σύρου πανηγυρίζει ακόμα έναν τίτλο, αυτόν των Νέων, αφού στον τελικό που έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου επικράτησε 2-1 επί του ΠΑΣ Νάξου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις Κυκλάδες.

ANDROS ADONELOS PHOTOΤο παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στο 21ο λεπτό ο Φραγκίσκος με σουτ εντός της περιοχής άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Νάξου. Στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου ο Σταφυλάς κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φουάσης κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου πίεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με τον Αίαντα να έχει και αυτός τις δικιές του ευκαιρίες. Κάπως έτσι ήρθε και το νικητήριο γκολ για τους πρωταθλητές, όταν στο 74’, σε μία κόντρα επίθεση ο Καφτηράνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Καλή η διαιτησία των: Αρμακόλα, Μουτάφη και Βασάλου.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας (80’ Σιδερής), Πετρόπουλος (41΄Πρεβόλης), Μανιός, Γκουνέλας, Δεγαϊτας, Ζάκο, Βερύκκοκος, Ματάκιας, Κουφόπουλος (57΄Ξενάκης), Σκιαδάς, Φραγκίσκος.

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Κουλούρας, Καραδήμας, Αργυρός, Ψάρρας, Λουλούς, Βόλτης, Δεναξάς (80΄Σταματίου), Φουάσης, Κουκούλης (59΄Σαμανίου), Καφτηράνης, Σταφυλάς.

Φωτογραφίες εδώ (Λήψη: Δημήτρης Αντωνέλλος)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares