Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 14:31

Αποκλεισμός στα πέναλτι για το ΓΕΛ Μυκόνου

Στην «Ρώσικη ρουλέτα» της διαδικασίας των πέναλτι έχασαν την πρόκριση στην Γ΄φάση των σχολικών πρωταθλημάτων οι πρωταθλητές Κυκλάδων του ΓΕΛ Μυκόνου.

Οι Μυκονιάτες σήμερα στις 10:00 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού αντιμετώπισαν το 4ο ΓΕΛ Νίκαιας, που πέρασε άνευ αγώνα, καθώς το ΓΕΛ Μυτιλήνης παραιτήθηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις με τους Πειραιώτες να έχουν μία μικρή υπεροχή.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 στην κανονική του διάρκεια και όπως προβλέπει ο κανονισμός οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η πιο τυχερή ομάδα ήταν αυτή του ΓΕΛ Νίκαιας, αφού μετά από ένα μπαράζ χαμένων εκτελέσεων νίκησε με 6-5.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης η προπονήτρια του ΓΕΛ Μυκόνου είπε: «Ευχαριστούμε το σχολείο μας και όλα τα παιδιά της ομάδας. Μπορεί να είμαστε λίγο στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό, αλλά παράλληλα χαιρόμαστε για την μέχρι τώρα πορεία μας. Θέλω να πως στα παιδιά ότι δεν πειράζει, είχαμε καλές παρουσίες σαν ομάδα και στο μέλλον θα πάμε καλύτερα».

Η σύνθεση του ΓΕΛ Μυκόνου.

ΓΕΛ Μυκόνου (Ραϊου): Ιορδανίδης, Γαλούνης (20΄Βλάχος), Γκοράρι, Δρακόπουλος, Κιούσης, Κυπριτίδης ©, Νάζος, Ράγια, Σιώζος, Συριανός, Τζέκος.

GEL MYKONOY 2014 PEIRAIAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares