Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 11:02

Γράφει ιστορία στο ΟΑΚΑ ο Πανναξιακός

Μπορεί φέτος να έχει στενοχωρήσει τον κόσμο του, όμως ο Πανναξιακός έχει πάντα τον τρόπο να γιατρεύει τις δικές του πληγές. Σήμερα λοιπόν στις 19:00 ο Πανναξιακός γράφει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του, κλείνοντας τους αγώνες του στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, μέσα στο ΟΑΚΑ, αντιμέτωπος με την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2.

NAXOS MAYROSΧαλαρά

Ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει το παιχνίδι ως ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, ενώ ανακοινώνοντας την αποστολή της ομάδας συμπεριέλαβε σε αυτήν τρείς παίκτες από την U17. Ο λόγος για τους: Ανδρέα Βλαχομήτρο, Ηλία Τσέλιο και Γιάννη Βιδάλη, ενώ οι 15 που θα συμπληρώσουν την αποστολή θα είναι οι: Βούρας, Ντούνης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος και Τσουμάγκας. Στο ιατρικό δελτίο τώρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Τσεβάς ενώ ο Λάμπρος Θαναηλάκης έκανε θεραπεία. Παρά το ακατάλληλο της ημέρας στο ΟΑΚΑ αναμένονται να βρεθούν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, καθώς θα θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας τους στην footballleague.

Με κόσμο

Όπως είναι φυσικό αρκετοί θα είναι οι Πανναξιακοί της Αθήνας που θα δώσουν το παρόν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Μάλιστα ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: "Ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας θα βρίσκεται φυσικά, στις εξέδρες του Σταδίου και καλούμε όσους περισσότερους Ναξιώτες της Αθήνας μπορούν, και ειδικά τους συμπατριώτες μας από το Γαλάτσι, να έρθουν μαζί μας για να τραγουδήσουμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί, για την αγαπημένη μας ομάδα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα. Οι ιαχές των Πανναξιακών θα ακουστούν για πρώτη φορά στο Ο.Α.Κ.Α. και θα μείνουν στην ιστορία!!!! Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη, στις 19:00 μ.μ. σε ένα παιχνίδι-γιορτή, στο πιο σπουδαίο ματς, στην ποδοσφαιρική ιστορία της Νάξου μας!"

Εμπειρία

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του Πανναξιακού εκεί δεν θα υπάρξουν απουσίες, καθώς η ομάδα της Νάξου αναμένετε να παραταχθεί με την συνηθισμένη σύνθεση των τελευταίων αγωνιστικών. Στόχος απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Γ΄Εθνικής θα είναι μία αξιοπρεπή παρουσία. Πολλοί είναι οι παίκτες του Πανναξιακού που έχουν πει: "ποιος δεν θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο, απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο;". Αυτός είναι και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι οι παίκτες της ομάδας, ενώ οι μικρότεροι αναμένεται να ζήσουν μία εμπειρία που θα τη θυμούνται για πάντα. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης και βοηθοί οι: Αντώνης Δασκαλάκης και Στάθης Γαρεφαλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares