Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 00:56

Με περηφάνια στο ΟΑΚΑ ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Κυριακή (21-5) κόντρα στην πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου ΑΕΚ από την οποία μπορεί να ηττήθηκε 3-1 αλλά οι στιγμές που έζησαν οι παίκτες του Πανναξιακού στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας ήταν μοναδικές.

Με την παρουσία είκοσι ηρωικών φιλάθλων ο Πανναξιακός έζησε το όνειρο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, που είχε φορέσει τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της 1ης θέσης και την άνοδο της στην footballleague. Μάλιστα μετά το 60΄όπου ο Πανναξιακός μείωσε σε 2-1έφτασε κοντά να χαλάσει την γιορτή των Κιτρινόμαυρων, που τελικά επικράτησαν δίκαια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7’ λεπτό ο Γροντής πάσαρε και ο Ανάκογλου έκανε το 1-0. Στο 30’ μετά οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν εκ νέου, με τον Ανάκογλου να σκοράρει και πάλι, κάνοντας το 2-0. Στην επανάληψη ο Πανναξιακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να ξαναμπεί στο ματς όταν στο 60’ ο συνήθης ύποπτος Ρόβας, εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Κατσάνη και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντούνη τον οποίο πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1. Στο 80’ οι «κιτρινόμαυροι» κλείδωσαν τη νίκη καθώς ο 17χρονος Βιδάλης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως το «δίδυμο» του τρίτου γκολ ήταν από τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Τραϊανός Δέλλας.

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας (56' Τσέλιος), Πεταυράκης, Τσιρίλο (56' Βλαχομήτρος), Τζανετόπουλος, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πόποβιτς (56' Βιδάλης), Γροντής, Πλατέλλας

Πανναξιακός: Τσαϊλάκης, Καρελεμόγλου (58' λ.τ. Σάντα), Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46' Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογερής, Χαμηλοθώρης, Λίμα (78' λ.τ. Ευριπιώτης), Ρόβας

Περισσότερο φωτορεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις μας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares