Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 23:05

Στην άμμο σήμερα οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Μυκόνου [Pics]

Μια έκπληξη επεφύλασσαν στην σημερινή προπόνηση οι προπονητές των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου στους ποδοσφαιριστές του  τμήματος Κ8 και Κ7.

Ο Tάσος Γούλας και  Αντώνης Αρμάος εκμεταλλεύτηκαν την άπνοια που επικρατούσε σήμερα στο νησί των ανέμων και πραγματοποίησαν μια διαφορετική προπόνηση από τις υπόλοιπες, «μεταφέροντας» τον αγωνιστικό χώρο λίγα μέτρα πιο δίπλα και συγκεκριμένα στην παραλία του Κόρφου.

Οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και αγωνίστηκαν σε ένα μίνι-τουρνουά  beach soccer. Όπως είναι φυσικό οι πιτσιρικάδες το διασκέδασαν ιδιαίτερα και τα χαμόγελα ήταν διάχυτα, με τους νικητές να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και τους ηττημένους να περιμένουν να πάρουν τη ρεβάνς!

Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που γίνονται στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Μυκόνου, από τα οποία στο παρελθόν έχουν βγει ουκ ολίγοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Η ακαδημία του ΑΟ Μυκόνου με την συστηματική δουλειά 5 προπονητών, που διδάσκουν το ποδόσφαιρο σε 120 «επίδοξους μπαλαδόρους» φιλοδοξεί να χτίσει το μέλλον με δικά της παιδιά. Εκτός των κ. Γουλά και Αρμάου, στην ακαδημία απασχολούνται οι: Παπαδημητρίου, Καρατζάς στις μεγαλύτερες ηλικίες και ο κ. Πρεβενιός στις μικρότερες.

Φώτογραφίες και βίντεο

nai2unnamedunnamed 1

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares