Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 14:25

Ισχυρός επιχειρηματίας για την προεδρία του ΑΟ Μυκόνου

Μπορεί η φετινή πορεία του ΑΟ Μυκόνου να έχει απογοητεύσει τους φίλους της ομάδας, όμως στο νησί των ανέμων πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Σύλλογος έχει τις βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι μελλοντικά.

Οι 17 βαθμοί (5-2-19) που συγκέντρωσαν οι Μυκονιάτες στον 5ο όμιλο σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικοί, πράγμα που έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις στους παραδοσιακούς φίλους της ομάδας, μερίδα των οποίων μάλιστα καταλογίζει λάθη και ευθύνες στην παρούσα διοίκηση, η οποία πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι αυτή που έφτασε τον ΑΟ Μυκόνου στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής.

Επόμενη μέρα στον ΑΟ Μυκόνου φαίνεται πως θα υπάρξει και αυτή δεν φαίνεται να βρίσκεται μακριά, καθώς φέτος το καλοκαίρι εκπνέει η τριετής θητεία του διοικητικού συμβουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα σύντομα γίνουν εκλογές για νέο.

Ακόμη η προθέσεις του προέδρου της ομάδας Αλέξανδρου Κουκά σχετικά με την ανάμιξη του στα διοικητικά είναι άγνωστες, καθώς λόγω της εμπλοκής του με την τοπική αυτοδιοίκηση η εκ νέου υποψηφιότητα του για τον προεδρικό θώκο κρίνεται αβέβαιη.

Ωστόσο αυτό που ακούγεται έντονα τώρα τελευταία στο νησί της Μυκόνου είναι η πρόθεση να αναμιχθεί στα διοικητικά γνωστού ισχυρού επιχειρηματία που διατηρεί νυχτερινό μαγαζί μεγάλης εμβέλειας στη Μύκονο. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει εκφράσει στον στενό του κύκλο την επιθυμία του να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, έχοντας όραμα την περεταίρω αναβάθμιση των ακαδημιών και την προώθηση Μυκονιατών παικτών, στους οποίους επιθυμεί να στηρίξει το μέλλον του ΑΟ Μυκόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares