Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 23:02

Το τρελό πανηγύρι και τα παράπονα του Αιολικού [vid]

Τρελό πανήγυρη στήθηκε από τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αιολικού στο λιμάνι της Ερμούπολης. Η αποστολή των Μυτιληνιών πανηγύρισε με την ψυχή της τη νίκη με 1-2 επί του Αίαντα και την επιστροφή της στη Γ΄Εθνική, με πολλούς φίλους και παίκτες της ομάδας να πέφτουν ακόμα και στην θάλασσα, τραβώντας τα βλέμματα του κόσμου.

Μπορεί το κλίμα να ήταν γιορτινό στις τάξεις του Αιολικού, όμως ο προπονητής του συλλόγου της Μυτιλήνης Γιώργος Κομνηνός σε δηλώσεις του έκανε στο s.c. αμέσως μετά το παιχνίδι, αφού απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του, στη συνέχεια εξέφρασε την απογοήτευση του από την φιλοξενία του Αίαντα: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας μας γιατί αυτό που πετύχαμε φέτος είναι μοναδικό. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει σωματείο στην Ελλάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα και τους αγώνες μπαράζ αήττητο. Όμως όλα αυτά νομίζω ότι σήμερα επισκιάστηκαν κατά κάποιο τρόπο, καθώς αυτά που ζήσαμε στην Σύρο είναι πραγματικά πρωτόγνωρα. Ζούμε εν έτη 2014 και δεν επιτρέπεται να υπάρχει τόσο μεγάλος φανατισμός. Ζήσαμε άσχημες συνθήκες στη Σύρο και νομίζω ότι επ ουδενί δεν μας ανταποδόθηκε η φιλοξενία που επιφυλάξαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Αίαντα στη Χίο, όπου μπορεί να υπήρξαν κάποιες μικρές παραφωνίες από μεμονωμένους φιλάθλους, οι οποίοι όμως φρόντισαν να ζητήσουν συγνώμη, ενώ σαν σωματείο νομίζω ότι υποδεχτήκαμε υποδειγματικά την ομάδα της Σύρου».

Ο κ. Κομνηνός συνέχισε με τα αγωνιστικά, λέγοντας ότι η ομάδα του έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη, κάνοντας λόγο για επικίνδυνο παιχνίδι, που έστειλε 3 παίκτες της ομάδας του στο νοσοκομείο: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα των μπαράζ και στο σημερινό παιχνίδι ήρθαμε στη Σύρο, γνωρίζοντας ότι ο Αίαντας μπορεί να έχει μία καλοδουλεμένη ομάδα, που όμως θα της ήταν πολύ δύσκολο να μας κερδίσει με την διαφορά που ήθελε, λόγω που δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία. Φυσικά αυτό δεν υποβαθμίζει τον Αίαντα, καθώς, εκτός από καλοδουλεμένη ομάδα είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και αρκετό ταλέντο, αλλά νομίζω ότι επίσης διαθέτει πολύ κακή νοοτροπία, που ίσως της στοιχήσει στο μέλλον. Από κάποια στιγμή και μετά στο γήπεδο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς τα δολοφονικά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών μας που αυτή τη στιγμή δέχονται τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο της Σύρου. Τους εύχομαι περαστικά».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares