Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 07:15

Δελτίο Τύπου Παμμηλιακού για το πανκυκλαδικό

Ο σύλλογος του Παμμηλιακού, μετά από τρείς ημέρες πλούσιου ποδοσφαιρικού θεάματος στο νησί μας στους αγώνες που έγιναν στα πλαίσια του 9ου Πανκυκλαδικού τουρνουά με τίτλο

«γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή - ευ αγωνίζεσθαι» ΜΗΛΟΣ 2014, από την 21η-06-2014 έως και την 23η-06-2014 ευχαριστεί όλους εσάς που συνεισφέρατε τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση αυτού του τουρνουά.

Δυο πράγματα πρέπει να μας ενδιαφέρουν από αυτό το αθλητικό γεγονός. Το ένα είναι ότι ρόλος του συγκεκριμένου τουρνουά είναι η συγκέντρωση αθλητών και όχι μόνο σε ένα διαφορετικό κάθε καλοκαίρι νησί των Κυκλάδων με στόχο να γίνει αυτό θετικός πόλος έλξης πολιτισμού και το άλλο είναι ότι μέσα από αυτό το τουρνουά επιδίωξή όλων μας πρέπει να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου σχέσεων όπου δεν θα διακρίνουμε ισχυρό και αδύναμο νίκη και ήττα συμφέρον ή μη.

Το τουρνουά αυτό που επίσημα ξεκίνησε το 2006 στην Σύρο με διοργανωτή τον κ. Δημήτρη Κάμπαξη (υπεύθυνο ακαδημιών ΑΠ Σύρος 2002) ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει την ετήσια γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή σε όποιο νησί κάθε χρόνο θα γίνεται.

Μακριά από ύβρεις, από σκοπιμότητες και κάθε λογής άσχημες ενέργειες που πυκνά συχνά βλέπουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Σε κάθε τέτοιο τουρνουά μικρά παιδιά 5-12 ετών εκτίθενται μπροστά μας με μοναδικό σκοπό να κάνουν αυτό που αγαπούν δηλ. να παίξουν ποδόσφαιρο να κλωτσήσουν την στρογγυλή θεά. Μοναδικό όφελος που θέλουν να έχουν οι μικροί ποδοσφαιριστές είναι να διαδώσουν σε όλους μας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, την αγάπη που δείχνουν για τους συμπαίκτες τους και αυτήν την αγάπη πρέπει και εμείς ΟΛΟΙ είτε ως εθελοντές είτε ως διοργανωτές είτε ως θεατές, να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού διότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει πολιτισμούς, να βοηθά στην υγιή ανταλλαγή ιδεών και όχι να αναλώνεται σε ιδέες κερδοσκοπικές βαθμοθηρικές και πολλές φορές καταστροφικές για όλους μας, παράγοντες προπονητές και παίκτες.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή που μας εμπιστεύτηκε την διεξαγωγή του τουρνουά ελπίζοντας πως ικανοποιήσαμε όλους τους συμμετέχοντες στο μέγιστο βαθμό που μπορούσαμε, τα φιλοξενούμενα σωματεία που αψήφησαν την ταλαιπωρία των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και παραβρέθηκαν κοντά μας (συνοδοί και αθλητές), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Μήλου και προσωπικά τον κ. Δήμαρχο, την μέγα χορηγό μας S&BAE και προσωπικά τους κ Σπ. ΤΖΙΝΤΖΟ και Μαν. Καντσό, την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον πρόεδρό της, τους χορηγούς μας, το sportCyclades, τους διαιτητές, τους ιατρούς, τα άτομα της γραμματειακής υποστήριξης των γηπέδων και για άλλη μια φορά τους εθελοντές μας που αυτές τις ημέρες ήταν πεισματικά 24ες ώρες το 24ωρο δίπλα μας, αρνούμενοι να παραδοθούν από την ανυπέρβλητη κούραση γινόμενοι έτσι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας που κάναμε για να σας ικανοποιήσουμε.

Τέλος ευχόμαστε στην ακαδημία του Α.Ο Σύρου 2002 που θα διοργανώσει του χρόνου το τουρνουά, καλή επιτυχία και καλή διοργάνωση πάντοτε στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι για όλους μας μικρούς και μεγάλους γιατί αθλητισμός ίσον πολιτισμός.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους σας.

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΣ

Έχοντας οδηγό το ευ αγωνίζεσθαι θεωρούμε ότι οι προσπάθειες ορισμένων ποδοσφαιριστών πρέπει να αναγνωρίζονται και να γίνονται τρανά παραδείγματα σε όλους μας μεγάλους και μικρούς

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares