Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:52

Οι σειρήνες ηχούν για τον Περιάλη

 Προς την συμφωνία με τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους οδεύουν οι ταλαντούχοι Τηνιακοί ποδοσφαιριστές αφοί Περιάλη – Ποιες είναι οι προτάσεις που έχουν; - Μέλι στάζουν οι συμπαίκτες τους και ειδικά ο Ιάκωβος Σταματίου Προς την συμφωνία με τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους οδεύουν οι ταλαντούχοι Τηνιακοί ποδοσφαιριστές αφοί Περιάλη – Ποιες είναι οι προτάσεις που έχουν; - Μέλι στάζουν οι συμπαίκτες τους και ειδικά ο Ιάκωβος Σταματίου

Την περσινή σεζόν ο Τηνιακός αριστεροπόδαρος Γιώργος Περιάλης ήταν μέσα σε αυτούς που διακρίθηκαν στον ΑΟ Σύρου, καθώς μπορεί η ομάδα του να μην έπιασε τους στόχους πουPERIALHS MPAMPAS GIOI είχε θέσει, αλλά όταν σε κρίσιμα ματς η ομάδα του βρισκόταν μπροστά σε αδιέξοδο και η στην κοινή ποδοσφαιρική «μπάλα έκαιγε» ήταν αυτός που συχνά έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του, δίνοντας τις λύσεις είτε μέσω του σκοραρίσματος, είτε τις τελικής πάσας, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε τις περισσότερες ασίστ στο 1ο σκόρερ της ομάδας Ιάκωβο Σταματίου.

Χρυσός

Μάλιστα ο Περιάλης, πετυχαίνοντας 4 τέρματα σε δύο αγώνες (Παμμηλιακός, Πανθηραϊκός) αναδείχτηκε ο 1ος σκόρερ του ΑΟ Σύρου στην διαδικασία των μπαράζ και ήταν ο παίκτης που κράτησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική ζωντανή και εντός διεκδίκησης της ανόδου την ομάδα της Σύρου. Η ίδια απόδοση ακολούθησε τον παίκτη καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς παρόλο που ο ρόλος του στο γήπεδο δεν ήταν το σκοράρισμα, εν τούτοις κατάφερε να βρει δίχτυα συνολικά 15 φορές, τέρματα που του έδωσαν τον τίτλο του 2ου σκόρερ του ΑΟΣ.

PERIALIS SIMA GIORGOSΠροτάσεις

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Περιάλης κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με τον αδελφό του Βαγγέλη και παράλληλα εκτίει την στρατιωτική του θητεία, ενώ βρίσκεται ήδη σε διαβουλεύσεις με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης ψάχνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, καθώς πολλές από της ομάδες που ενδιαφέρονται γι αυτόν είναι επιπέδου FootballLeagueκαι Γ΄Εθνικής. Φυσικά ο Περιάλης εξετάζει και περιπτώσεις εντός των Κυκλάδων, με την ομάδα που ανήκει τώρα, τον ΑΟ Σύρου, να είναι μία από αυτές.

Του αξίζει

Όμως ο Περιάλης εκτός της αδιαμφισβήτητης ποδοσφαιρικής του αξίας, διαθέτει και έναν άψογο χαρακτήρα, αφού οι συμπαίκτες του όταν μιλούν γι αυτόν «στάζουν μέλι». Ένας από αυτούς είναι και ο συμπαίκτης του στον ΑΟΣ Ιάκωβος Σταματίου, που ήταν ο παίκτης που λόγω της θέσης του μέσα στο γήπεδο συνεργαζόταν κατά κόρον με τον Γιώργο Περιάλη: «Ο Γιώργος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά χαρίσματα και πάνω από όλα ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας. Μαζί είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, καθώς είχε την ποδοσφαιρική διαύγεια να βλέπει όλο το γήπεδο σαν έναν χώρο λίγων τετραγωνικών. Ήταν ο παίκτης που με βοήθησε πάρα πολύ στο σκοράρισμα, αφού οι πάσες του ήταν πάντα στον σωστό χρόνο και στο κατάλληλο σημείο. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχει στην καριέρα του και είμαι σίγουρος ότι όπου και να αποφασίσει να αγωνιστεί θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής».AOS-ANO MERA HMITELIKOS

Απόφαση

Σε κάθε περίπτωση ο Βιρτουόζος ποδοσφαιριστής θα είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πράγμα που σύμφωνα με το περιβάλλον του θα γίνει το επόμενο διάστημα. Πολλές από τις προτάσεις που έχει περιλαμβάνουν μέσα και τον αδελφό του Βαγγέλη, μιας και οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι οι δύο Τηνιακοί αποτελούν δύο παίκτες με πολλά προσόντα και άψογη ποδοσφαιρική παιδεία.

PERIALIDES ME RAOYZAIO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares