Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 14:26

Παρελθόν και ο Πύργος… ανανέωση στον ΑΟ Σύρου

Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του αναμένεται να παρουσιαστεί μετά τις εκλογές της Τετάρτης (9/7) το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Σύρου, καθώς μετά την πρόσφατη παραίτηση του κ. Κόκκαλη, ήρθε ακόμη μία… αυτή του Γεν. Αρχηγού της ομάδας Άκη Πύργου.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτές οι παραιτήσεις έχουν να κάνουν με επιμερισμό ευθυνών, αναγνώριση λαθών ή λάθος χειρισμών που έφεραν την απώλεια των στόχων της προηγούμενης χρονιάς, όμως υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ τους καθώς και οι δύο παράγοντες έχουν τονίσει ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της Σύρου.

Μάλιστα ο κ. Πύργος στην ανακοίνωση του αφήνει ανοιχτό το ενεχόμενο της επιστροφής του στα διοικητικά με τον όρο όμως ότι θα δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα με βάση Συριανούς παίκτες που θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πύργου

“Πάντα ο κάθε χωρισμός είναι επώδυνος... Ετσι και για μένα η απόφαση να θέσω εαυτόν εκτός από τα διοικητικά του Α.Ο. Σύρου κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Μέσα σε αυτή την ομάδα μεγάλωσα, ανδρώθηκα και τη νιώθω ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Θεωρώ όμως ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω στο μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική. Πέρυσι κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, αλλά και διοικούντες της ομάδας. Δυστυχώς σε κάποιες λεπτομέρειες ο στόχος που ήταν το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και στη συνέχεια τα μπαράζ ανόδου, χάθηκε. Για μένα το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Σύρου αντικατοπτρίζεται στη φράση “Η ισχύς εν τη ενώσει”. Όλοι πρέπει να βάλουμε λίγο... νερό στο κρασί μας ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο με βάση τους καλύτερους ντόπιους ποδοσφαιριστές, που να πλαισιώνονται από λίγες αλλά πολύ καλές μεταγραφές. Η Σύρος δεν έχει την πολυτέλεια να έχει τους καλούς της παίκτες διάσπαρτες σε διάφορες ομάδες της. Πρέπει να γίνει αυτό που γίνονταν και τα χρόνια που ήμουν ακόμα παιδάκι και οι καλύτεροι έπαιζαν στον ΑΟΣ. Η καρδιά μου πάντα θα ανήκει στην ομάδα με την πιο βαριά φανέλα των Κυκλάδων, όμως θεωρώ ότι χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να τη δούμε εκεί που της αξίζει. Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι ανοιχτός και πρόθυμος να συζητήσω κάθε πρόταση να επανέλθω στα διοικητικά, αλλά πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει βάση τους Συριανούς παίκτες και φυσικά στόχο και όραμα τον πρωταθλητισμό.”

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares