Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 23:01

"Χρυσή" ξανά η Βαμβακούση, ετοιμάζεται για Σύρο και Νάξο

Ακόμη μία κούπα πρόσθεσε στην συλλογή της η Συριανή βολεϊμπολίστρια Άντζελα Βαμβακούση.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Λάρισας και συγκεκριμένα ο Αγιόκαμπος, όπου η Βαμβακούση με συμπαίκτρια την Κατερίνα Γιαννακοπούλου του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, κατέκτησαν την 1η θέση νικώντας δύσκολα 2-1 στον τελικό τις Χατζή – Λουκανικά.

Το 1ο σετ δεν ξεκίνησε καλά για τις Βαμβακούση – Γιαννακοπούλου, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 21-18. Οι δύο αθλήτριες έκαναν το comebackκαι κέρδισαν 21-17 το 2ο και τελικά τη νίκη με 15-13 Tie break.

Και τώρα Κυκλάδες

Πλέον η Βαμβακούση θα κάνει ένα μικρό διάλυμα για ξεκούραση, ενώ παράλληλα θα περιμένει να αγωνιστεί στις Κυκλάδες, καθώς θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή της στο "Τουρνουά Beach Volley" του ΑΜΣ Φιλωτίου στη Νάξο, όπως και σε αυτό του Γαλησσά της Σύρου, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους δικούς της ανθρώπους.

Στο Τουρνουά της Νάξου που θα γίνει 2-3 Αυγούστου και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα η Βαμβακούση θα αγωνιστεί με συμπαίκτρια την Μαρίνα Αργυροπούλου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά που είναι ότι καλύτερο διαθέτουν οι Κυκλάδες σε επίπεδο αγώνων Beach Volley θα λάβουν μέρος και άλλες Συριανές Αθλήτριες, όπως θα είναι η περσινή νικήτρια Καραηλία που φέτος θα έχει συμπαίκτρια την Τσάπαλα, ενώ και σε επίπεδο Ανδρών θα υπάρξουν συμμετοχές τόσο από Σύρο, όπως και από Σαντορίνη, όπου βέβαιη θεωρείτε η συμμετοχή των Κελίδη – Κουτσογιαννόπουλου, οι οποίοι πέρυσι είχαν πάρει την 1η θέση στους Άνδρες.

VAMVAKOYSI-ARGYROPOYLOY 2014

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares