Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 00:39

Ελεύθερο το "πολυεργαλείο" που λέγεται Αργυρίου

Μετά από ένα μικρό διάλυμα από τις Κυκλάδες ο Δημήτρης Αργυρίου επιστρέφει και είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Αργυρίου έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΑΟ Μυκόνου, όπου άνηκε για 14 ολόκληρα χρόνια και μετρά μαζί του πάρα πολλές συμμετοχές στην Δ΄Εθνική κατηγορία.ARGYRIOY 1 Πέρυσι, λόγω της καταγωγής του (Τρίκαλα) και επαγγελματικών υποχρεώσεων ο παίκτης αγωνίστηκε στην ομάδα της προσωπικής του πατρίδας, τον Πρόδρομο.

Θεωρείται ένας ιδιαίτερα πολυσύνθετος παίκτης, καθώς έχει το μοναδικό προσόν να αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις του γηπέδου. Πάντως τα τελευταία χρόνια η θέση που συνήθιζε να αγωνίζεται ήταν αυτή του επιτελικού μέσου.

Εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Αργυρίου έχει μείνει ελεύθερος από τον Πρόδρομο και αναζητά την επόμενη του ποδοσφαιρική στέγη, εξετάζοντας προτάσεις που έχει στην διάθεση του. Η καλύτερη από αυτές φαίνεται να είναι εκτός του νησιού που διαμένει μόνιμα (Μύκονος) και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει οριστική συμφωνία.

ARGIRIOY FASH

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares