Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 17:46

Φοίνικας υψηλών… αποδόσεων!

Στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ο Φοίνικας Σύρου, καθώς κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ.

Ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα μας είναι πλέον ένα από τα μεγάλα “ονόματα” του ελληνικού βόλεϊ δεν αποδεικνύεται μόνο από τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Ο Φοίνικας αποτελεί ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του ελληνικού βόλεϊ και στο εμπορικό-χορηγικό κομμάτι.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας SponsorValue για λογαριασμό του ΟΠΑΠ που παρουσιάζεται κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Φοίνικας είναι η δεύτερη πιο εμπορική ομάδα του ελληνικού βόλεϊ, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της Μελέτης Χορηγικών Αποδόσεων Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 που πραγματοποίησε η συγκεκριμένη εταιρεία. Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από μία σειρά δεδομένων όπως ο χρόνος τηλεοπτικής προβολής, η τηλεθέαση κλπ.

Σύμφωνα μ’ αυτά τα στοιχεία, η ομάδα μας βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας παραδοσιακές δυνάμεις όπως οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, καθώς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Volleyleague.

Η χορηγική αξία του Φοίνικα κοστολογείται από την εταιρεία σε 313.917 ευρώ, με την τηλεθέαση που έκανε ο σύλλογος να ξεπερνά τα 173.000 άτομα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Μελέτης Χορηγικών Αποδόσεων όσον αφορά στον Φοίνικα.

OPAP-FOINIKAS1OPAP-FOINIKAS2OPAP-FOINIKAS3OPAP-XORHGIKH APODOSH1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares