Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 07:36

Οι “μεγάλοι” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με στόχο την πρωτιά η Παρδαλού και ο Μίνο.

Οι “μεγάλοι” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών. Με στόχο την πρωτιά η Μαρία Παρδαλού και ο Γιώργος Μίνο.

Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών ολοκληρώνονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών στο στίβο για το 2014.

Στους αγώνες αυτούς ο Α.Ο. Μυκόνου μετέχει με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια.

minos-anomalos-dromos-5-2014

Ο Γιώργος Μίνο, πανελληνιονίκης στα 3.000 μέτρα στηπλ το 2013 θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περυσινή του επιτυχία. Το 2013 ήταν η έκπληξη του πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ φέτος προβάλει ως ένα από τα φαβορί. Με τον αέρα του διεθνούς πλέον αθλητή, ο Γιώργος Μίνο επιδιώκει κατ'αρχάς την πρωτιά και κατά δεύτερον ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Pardalou-2014-2

Η Μαρία Παρδαλού, επίσης πανελληνιονίκης το 2013 στο αγώνισμα των στηπλ, θεωρείται το ακλόνητο φαβορί στο αγώνισμα. Αναμένεται να επικρατήσει με μεγάλη άνεση καθώς δεν υπάρχει φέτος ελληνίδα αθλήτρια που να μπορεί να τρέξει κοντά στις επιδόσεις της Μαρίας. Ο μεγάλος στόχος της Μαρίας είναι μια επίδοση κάτω από τα 9.52 που θα της δώσει το εισιτήριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου τον Αύγουστο στη Ζυρίχη.

mpakatselos-panellinio-anomalou-5-2014

Ο Διομήδης Μπακατσέλος έπιασε φέτος το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς σημείωσε 16.08 στους διασυλλογικούς αγώνες στη Νάξο στις αρχές Μαϊου και ανεμένεται στους αγώνες αυτούς να σπάσει το φράγμα των 16 λεπτών.

mosxos-aom-2013

Ο Χάρης Μόσχος, ο αθλητής που μας έχει δώσει από το 2010 διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα στης σφύρας θα δώσει φέτος το παρόν για μια ακόμη φορά. Προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον ταλαιπώρησε αρκετά το χειμώνα και η συμμετοχή του στους αγώνες θα είναι και η πρώτη του συμμετοχή για το 2014. Εάν καταφέρει και περάσει στον τελικό θα είναι ιδιαίτερα ευτυχής.

papandreopoulos-5-2014

Στους αγώνες δεν θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, ο εις εκ των τριών αθλητών που έδωσαν στον ΑΟ Μυκόνου το αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου τον περασμένο χειμώνα. Ο Παναγιώτης δεν ήταν ικανοποιημένος από την αγωνιστική του παρουσία αυτή την περίοδο και αποφάσισε να αγωνιστεί κατευθείαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων με στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares