Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 00:48

Ο …άρχοντας των ευρωπαϊκών στην Πάρο και Αντίπαρο!!!

Του Ιωάννη Νοταρά

Στην Πάρο βρίσκεται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο 54χρονος, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αποφάσισε να επισκεφθεί το νησί των Κυκλάδων, προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ζοτς, ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους κατοίκους του νησιού και δη από τους οπαδούς του τριφυλλιού. Απλό άνθρωπο, λιτό, ευγενικό και πάνω από όλα κύριο με το «Κ» κεφαλαίο τον χαρακτηρίζουν όσοι τον συνάντησαν και του έπιασαν την κουβέντα. Εκείνος από την πλευρά του, δηλώνει ενθουσιασμένος από την φιλοξενία κι δηλώνει πως του μιλάνε και τον χαιρετάνε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Μέλη του συνδέσμου του Παναθηναϊκού Πάρου τον επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο που διαμένει. Εκείνοι αφού τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε στον «πράσινο» πάγκο, φωτογραφήθηκαν μαζί του στη συνέχεια του πρόσφεραν δώρα. Μια μπλούζα του συνδέσμου και μια εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, μιας κι ως Σέρβος στην καταγωγή είναι και Χριστιανός Ορθόδοξος στην θρησκεία.

Ο Ομπράντοβιτς τους ευχαρίστησε και τους είπε πως με τόσα δώρα που έχει δεχθεί από τους οπαδούς του τριφυλλιού τόσα χρόνια σκέφτεται να δημιουργήσει ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο στο σπίτι του για να τα τοποθετήσει. Επίσης ανέφερε, πως το νούμερο «13» το θεωρεί συμβολικό δεδομένου πως όχι μόνο είναι το νούμερο που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και τα χρόνια που δούλεψε στην Ελλάδα!!!

Ο Σέρβος εκτός από την Πάρο την Παρασκευή έκανε και μια …εξόρμηση στην Αντίπαρο. Κι εκεί όμως δεν πέρασε απαρατήρητος. Σε κάθε του βήμα μια χειραψία, μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Δεν αρνήθηκε σχεδόν σε κανέναν, ενώ σε ρόλο δημοσιογράφου ο ιδιοκτήτης καφετέριας στο λιμάνι του νησιού, ο Γιώργος Μωράκης όταν του ρώτησε εάν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού εκείνος σε άπιαστα ελληνικά απάντησε: «Δύσκολο»…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ομπράντοβιτς θα μείνει στην Πάρο μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα επιστρέψει στην γείτονα χώρα για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Ο Ομπράντοβιτς με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Αντίπαρο, τον Γιώργο Μωράκη.

OBRA3

Ο Ομπράντοβιτς με μέλος του συνδέσμου του Παναθηναϊκού Πάρου, τον Μενέλαο Μαρούλη.

OBRA2

 

Ο Ομπράντοβιτς με μέλος του συνδέσμου του Παναθηναϊκού Πάρου

OBRA 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares