Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 11:51

Ελεύθερο το «Κανόνι» του Αίαντα

Ο Ηλίας Κώτσης έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Σύρου και ετοιμάζεται για το επόμενο σταθμός της καριέρας του. Ο Ηλίας Κώτσης έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Σύρου και ετοιμάζεται για το επόμενο σταθμός της καριέρας του.

KOTSIS SIMAΣτους θεσμούς της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν υπάρχει η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη, όμως αν αυτός υπήρχε κάλλιστα ο πρώτος που θα διεκδικούσε αυτόν τον τίτλο θα ήταν ο Ηλίας Κώτσης, ο οποίος αν και αποτέλεσε μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Αίαντα Σύρου, στη συνέχεια αποδείχτηκε "ο χρυσός σκόρερ" για την ομάδα του, καθώς με 8 γκολ σε 13 ματς ήταν αυτός που σήκωσε το μεγάλο βάρος τις επιτυχίας των πρωταθλητών.

Ο Κώτσης και τα τέρματα που πέτυχε έγινε ταυτόσημο με τις νίκες της ομάδας της Σύρου, καθώς στατιστικά όταν αυτός έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα η ομάδα του πάντα κέρδιζε, ενώ λίγο έλειψε να γίνει ο παίκτης που θα έγραφε ιστορία για την πρώην του ομάδα όταν στο 65΄του αγώνα με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη με μία επέλαση που κατέληξε σε σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την άνοδο του Αίαντα στην Γ΄Εθνική.

Πλέον ο Ηλίας Κώτσης είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς εδώ και λίγες ημέρες είναι ελεύθερος από τον Αίαντα. Όπως είναι φυσικό πολλές είναι η ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν, καθώς ο ίδιος εξετάζει προτάσεις που έχει τόσο από ομάδες της Γ΄Εθνικής, όσο και από ομάδες του τοπικού, μεταξύ αυτών και κάποιες από τις Κυκλάδες.

KOTSIS FASI ME AOSKOTSIS ME AIOLIKO 1KOTSIS ME YDROYSA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares