Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 19:59

Πούλος: Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα με ταυτότητα

Πριν λίγες ημέρες η Θύελλα ανακοίνωσε τον προπονητή που θα ηγηθεί της τεχνικής της ηγεσίας για την επόμενη χρονιά, με τον Μάκη Πούλο που ήταν και ο διακαής πόθος της διοίκησης να γίνεται τελικά και ο νέος κόουτς των Καμαριανών.

poulos-dilosis-marmara-12-2012Μετά την οικειοθελή απομάκρυνση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τον Αντώνη Καντζέλη ανάγκασε την νεοεκλεγμένη διοίκηση του Θηραϊκού σωματείου να πάρει την πρώτη σοβαρή απόφαση για το τι μέλει γενέσθαι με το μέλλον της Θύελλας. Εξετάζοντας τις περιπτώσεις για συνεργασία υποψηφίων προπονητών οι διοικούντες κατέληξαν στο όνομα του Μάκη Πούλου, ο οποίος θεωρείται η ενδεδειγμένη λύση, καθώς διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό και διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να περάσει ένα διαφορετικό στυλ και φιλοσοφία σε μία ομάδα, ενώ θεωρείται ο καταλληλότερος για την ανασύνθεση των ακαδημιών που είναι διατεθειμένη να πράξει η Θύελλα.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για 1η φορά στο sportcyclades ως τεχνικός της Θύελλας, αναλύοντας τα πλάνα που έχει για τη νέα του ομάδα και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του: «Πάω σε μια ομάδα οργανωμένη, σε μια ομάδα που έδειξε ότι με θέλει πολύ και πάνω από όλα σε μια ομάδα που είναι και λειτουργεί σαν μια οικογένεια. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ποια ήταν τα βασικά κριτήρια που σας ώθησαν να απαντήσετε θετικά και τι γνωρίζεται για τη νέα σας ομάδα; «το ενδιαφέρον των παραγόντων για μια συνεργασία κάτω από σωστές βάσεις με βασικό άξονα την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος και την δημιουργία ακαδημιών είναι κάτι που με βρήκε απολύτως σύμφωνο. Όσον αφορά την ομάδα ξέρω ότι έχει κάλους ποδοσφαιριστές, που παίζουν για την φανέλα και αγαπούν την ομάδα… αυτά μου αρκούν».

Θεωρείτε πρόκληση αυτό το βήμα στην καριέρα σας; «Κάθε καινούριο βήμα είναι πρόκληση για μένα και ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί ποιοτικά αναβαθμισμένο και σε ένα νησί με διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα, νομίζω ότι όλα αυτά θα συνθέσουν μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία».

θέλω το σχόλιο σας για τις ομάδες της Σαντορίνης. «Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που μόνο αρκετά παλιά είχε δει μεγάλες μέρες με την ομάδα του Πανθηραϊκού όταν αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική. Τώρα τελευταία όμως παρουσιάζει αναβάθμιση το νησί με την επάνοδο της θύελλας, τον πάντα καλό Πανθηραϊκό, αλλά και την Λάβα και Καρτεράδο, που αναβαθμίζονται σιγά – σιγά».

Οι στόχοι της Θύελλας έχουν τεθεί ή είναι ακόμη νωρίς; «Οι στόχοι είναι όπως σας είπα η δημιουργία ακαδημίας, η περαιτέρω αναβάθμιση του ανδρικού τμήματος και να δημιουργηθεί μια πολύ γυμνασμένη και οργανωμένη ομάδα που να έχει αγωνιστική ταυτότητα και να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο… αυτοί θα είναι οι στόχοι μας για φέτος».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares