Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 00:58

Ο Προμπονάς στο τιμόνι του Πανναξιακού

Ο Ναξιώτης προπονητής Γιώργος Προμπονάς θα είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς στον πάγκο του Πανναξιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο τεχνικός με την μεγάλη θητεία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Νάξου και απομένει μόνο η ανακοίνωση για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Προμπονάς κατάγεται από τον Δαμαριώνα της Νάξου, όπου και διαμένει για προσωπικούς λόγους το τελευταίο διάστημα. Ως τεχνικός έχει καριέρα σε πολλές ομάδες της Κρήτης, με αποκορύφωμα την συνεργασία του με τον Πλατανιά (2012-2013) όπου ήταν προπονητής στην ομάδα της κ20 και άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Αγερσανίου, όταν αυτό αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική. Εκτός από Πλατανιά και Αγερσανί ο Γιώργος προμπονάς έχει θητεία στις παρακάτω ομάδες: Α.Ε. Χανίων, Α.Ο. Χανιά, Αετό Ανωγείων, Λεωνίδιο, και Ρούβα.

Οι διοίκηση του Πανναξιακού βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας και με τον προπονητή που θα αναλάβει τις ακαδημίες της ομάδας, ο οποίος επίσης θα ανακοινωθεί της επόμενες ημέρες.

Στην φώτο ο Γιώργος Προμπονάς με τον συνάδελφο του και κουμπάρο του Ηλία Ορφανο.

PROMPONAS-ORFANOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares