Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 07:27

Δύο πανελληνιονίκες με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου

Δύο πρωτιές κατέκτησε ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι δύο αθλητές του συλλόγου, η Μαρία Παρδαλού και ο Γιώργος Μίνο επανέλαβαν τις περυσινές επιτυχίες τους και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα στηπλ της κατηγορίας τους. Η Μαρία έτρεχε μόνη της από τα πρώτα μέτρα μέχρι το τέλος καθώς δεν είχε αξιόλογο συναγωνισμό και σημείωσε επίδοση 10.27.69. Ο επόμενος αγώνας της Μαρίας είναι οι βαλκανικοί αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πιτέστι της Ρουμανίας όπου θα αγωνιστεί η εθνική μας ομάδα. Στόχος της παραμένει το όριο για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες του 2014.

minos-panellinioi-va8ro-7-2014

Εντελώς αντίθετο ήταν το σκηνικό με το Γιώργο Μίνο, καθώς ο Γιώργος ήταν στο γκρουπ των 5-6 πρωτοπόρων αθλητών το οποίο είχε ξεχωρίσει από τον υπόλοιπο όγκο των δρομέων και μόλις στα τελευταία 30 μέτρα, μετά το τελευταίο εμπόδιο ο Γιώργος κατάφερε και κέρδισε καθαρά με δυνατό φίνις με 9.14.87 νικώντας πολύ σημαντικούς και αξιόλογους αντιπάλους. Ο Γιώργος Μίνο θα αγωνιστεί επίσης στους βαλκανικούς αγώνες ως εκπρόσωπος της Αλβανικής εθνικής ομάδας. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών αγωνίστηκαν δύο ακόμη αθλητές μας: Ο Διομήδης Μπακατσέλος στα 5.000 αντρών ήταν 13ος με 16.20 και πρόσφερε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στο σύλλογο αν και ο ίδιος περίμενε μια επίδοση αρκετά κάτω από τα 16 λεπτά. Ο Χάρης Μόσχος, μετά από μια δύσκολη χρονιά καθώς παρουσίασε ρήξη έξω μηνίσκου επανήλθε, αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήρθε 14ος με επίδοση 48 μέτρα. Το ότι επανήλθε απολύτως υγιής είναι το μεγάλο κέρδος για τον αθλητή μας. Έτσι ο ΑΟ Μυκόνου κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 29 βαθμούς, μια αξιόλογη συγκομιδή οι οποίοι θα το ανεβάσουν πολύ ψηλά στην ετήσια αξιολόγηση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μυκόνου ευχαριστεί δημόσια τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Αντρών και Γυναικών, αλλά και Παίδων και Κορασίδων και υπόσχεται ότι θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες τους.

pardalou-7-2014

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares