Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 13:37

Δε χάνει η Σεντ Πάτρικς, Μάλμε με Under 3.5‏

Το 2ο πιάτο των επαναληπτικών του Β’ Προκριματικού γύρου σερβίρεται σήμερα προσφέροντάς μας σε συνδυασμό με την πλούσια δράση στη Λατινική Αμερική ένα γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες κουπόνι. Εκτός από τις 6 αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψουν οι τελευταίες ομάδες που θα προκριθούν στο Γ’ προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει αναμετρήσεις για το Κύπελλο Βραζιλίας, τον επαναληπτικό του Recopa Sudamerican (σ.σ: είναι το Σούπερ Καπ της Λ. Αμερικής), το Κόπα Λιμερταδόρες, το MSL, την Ελβετία και το Κύπελλο Νορβηγίας.

Κρατάει και στην Ιρλανδία η Σεντ Πάτρικς

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League με το 1Χ της Σεντ Πάτρικς κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας σε απόδοση 2.05. Όποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί με τη Σέλτικ. Την περασμένη Τετάρτη οι δύο ομάδες συναντήθηκαν επί πολωνικού εδάφους, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 1-1. Οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ με τον Φάγκαν στο 20’, για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις ο Ράντοβιτς για λογαριασμό της Λέγκια. Αποφασισμένη για την έκπληξη θα παραταχθεί η ιρλανδική ομάδα, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς. Βέβαια, στο στρατόπεδο των φιλάθλων της προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση της διοίκησης για διεξαγωγή της ρεβάνς στο μεγαλύτερο «Τάλατ Στέιντιουμ», καθώς θεωρούσαν ότι το «Ρίτσμοντ Παρκ» (η φυσική έδρα) θα μπορούσε να μετατραπεί σε «κλουβί», βοηθώντας ακόμα παραπάνω στην επίτευξη του στόχου. Άλλωστε, από το «Ρίτσμοντ Παρκ» έχουν φύγει ηττημένες ομάδες όπως οι Έλφμποργκ, Κρίλια Σοβέτοφ και Σαχτιόρ Καραγκάντι.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Ιρλανδίας είναι έτοιμοι για μία μεγάλη πρόκριση, με τον προπονητή Λάιαμ Μπάκλεϊ να τονίζει: «Μπορούμε να πετύχουμε το στόχο. Η ομάδα διαθέτει μεγάλο ταλέντο. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. Αν είμαστε σε σωστή διάθεση αύριο (σ.σ. σήμερα), τότε θα κερδίσουμε». Το ιρλανδικό πρωτάθλημα έκανε... επανεκκίνηση στα τέλη Ιουνίου, με τη Σεντ Πάτρικς να μετρά έκτοτε μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα, με 37 βαθμούς σε 20 ματς.

Νίκη για Μάλμε και Under 3.5

Από τον αγώνα Βέντσπιλς – Μάλμε επιλέγουμε το «Διπλό» των Σουηδών και το Under 3.5 σε απόδοση 2.15. Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες την περασμένη βδομάδα στην αναμέτρηση που έδωσαν στη Σουηδία. Το γκολ που θα της δώσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον πλανήτη ψάχνει η Μάλμε κόντρα στη Βέντσπιλς στη Λετονία. Πεινασμένοι για την πρόκριση είναι οι ποδοσφαιριστές του Έιτζ Χαρέιντ, όπως τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και φυσικά δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο από την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό». Στη συνέχεια ο 60χρονος Νορβηγός προπονητής υποστήριξε: «Υποθέτουμε πως θα υπάρχει η ίδια αγωνιστική εικόνα με αυτή στην πρώτη αναμέτρηση της περασμένης βδομάδας. Δηλαδή θα έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας και οι αντίπαλοί μας θα ψάξουν τις αντεπιθέσεις. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή και πίστη στο στόχο μας». Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ, Γκιγιέρμο Μόλινς, έχει υποστεί ρήξη χιαστού και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στα τέλη Μαΐου του 2015. Μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Σουηδίας η Μάλμε βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς, έξι μπροστά από την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Δύο σημεία από το Κύπελλο Βραζιλίας

Στη Βραζιλία έχουμε δράση στο Κύπελλο και πάμε με δύο σημεία σε καλές αποδόσεις. Αρχικά από τον αγώνα Αβαΐ – Παλμέιρας κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.90, ενώ από την αναμέτρηση Σεάρα – Τσαπεκοένσε επιλέγουμε το Over 2.5 που πληρώνει 1.93. Πρόκειται για τα πρώτα παιχνίδια του Γ΄ γύρου. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα των φιλοξενούμενων. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με τον πρώτο αγώνα ο νικητής θα κριθεί στα πέναλτι. Αρκετά καλά τα πηγαίνει η Αβαί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας όντας στην έκτη θέση, αλλά με μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά απ’ την κορυφή. Είναι απ’ τις δυνατές ομάδες της Serie B που θα παλέψουν για την άνοδό τους στο Brasileirao και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Στο κύπελλο είναι μεγάλη πρόκληση να αποκλείσει την Παλμέιρας, ενώ έφτασε ως εδώ αποκλείοντας της Ναβιραϊένσε και Άσα.

Στο άλλο παιχνίδι εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί η Σεαρά στη Serie B όπου είναι πρωτοπόρος μετά από 12 αγωνιστικές, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από Αμέρικα Μινέιρο και Ζόινβιλ. Διαθέτει ρόστερ που θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς και στο Brasileirao και αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου απέναντι στη Σαπεκοένσε. Έχει μεγάλο αβαντάζ μετά τη νίκη με 2-1 και θα «κυνηγήσει» την πρόκρισή της στην τρίτη φάση του θεσμού. Και τα τέσσερα τελευταία της ματς ήταν G/G και Over 2.5.

Καλύπτει το χάντικαπ η Στρόμεν

Κλείνοντας από τη Β’ Νορβηγίας επιλέγουμε το -1 της Στρόμεν κόντρα στην Άλτα σε απόδοση 2.20. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Στρόμεν με δύο γκολ διαφορά. Αν η Στρόμεν επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Ως κέρδος μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία που απέσπασε η Στρόμεν εκτός έδρας απ' τη Χαμ Καμ την περασμένη αγωνιστική. Κατώτεροι του αντιπάλου οι φιλοξενούμενοι, δεν απείλησαν ιδιαίτερα και δέχθηκαν πίεση, η οποία καρποφόρησε στο 37'. Προσπάθησαν να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν μέχρι το 84', όταν ο Μιρτσέτα με μακρινό σουτ έκανε το 1-1 και χάρισε στην ομάδα του έναν ανέλπιστο πόντο. Αυτοί οι τέσσερις πόντοι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (νίκη 6-0 επί της Χόνεφος) κρατούν τη Στρόμεν πιο ψηλά απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 απ' τη Χόνεφος και στο +1 απ' την Μπρίνε. Αποκτήθηκε ο στράικερ, Μαντιού Κονάτε, που στο παρελθόν έχει παίξει στη Μόλντε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουν. στις κατηγορίες Μπαρτσελόνα Μεταγραφές και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μεταγραφές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares