Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 01:11

Και με τη «βούλα» ο Προμπονάς, άρχισε ο σχεδιασμός

PROMPONAS DASIOS

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη μας σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Πανναξιακού ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον σύλλογο της Νάξου, που εξέδωσε ανακοίνωση επισημοποιώντας την συνεργασία του με τον Γιώργο Προμπονά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά για την ομάδα της Νάξου, καθώς ο νέος τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση καταστώνουν τα πρώτα σχέδια που έχουν να κάνουν με το ρόστερ, ενώ στην ατζέντα των συζητήσεων βρίσκονται και τα πρώτα ονόματα που θα απασχολήσουν μεταγραφικά τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο Ναξιώτη προπονητή ποδοσφαίρου κ. Γιώργο Προμπονά.

Στη συζήτηση που έγινε με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου και τον επικεφαλής κ. Μιχάλη Αγγελή συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο με προοπτική την απόδοση καλού και ελκυστικού ποδοσφαίρου στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και της ανταγωνιστικότητας.

Ο 45χρονος τεχνικός θα έχει την επίβλεψη και εποπτεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανναξιακού Α.Ο. με σκοπό την άντληση δυναμικού στην ομάδα των ανδρών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο καταγόμενος από τον από τον Δαμαριώνα της Νάξου νέος προπονητής του Πανναξιακού, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και έχει εργαστεί σε πολλά και αξιόλογα σωματεία όπως στον Πλατανιάς Χανίων (2008-2010) όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημακαι στον Α.Ο. Χανίων (2011-2012) όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Εχει επίσης εργαστεί στον Α.Ο.Σ. Αγερσανί και σε άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.

Την περίοδο 2012-2013 ήταν προπονητής στις ομάδες νέων του Πλατανιά, περίοδο που η ομάδα της Κρήτης αγωνιζόταν στην Superleague (Α΄Εθνική)

 

Ολοι ευχόμαστε καλή παραμονή στην ομάδα και ευόδωση των στόχων του νέου προπονητή και της διοίκησης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares